Kapanis 30.300-30.450 araliginda (30.800 en ideali amma su asamada sanki mumkun degil artik) olmadigi muddetce, assagiya devam ederiz.
Kapanis 30.300-30.450 araliginda (30.800 en ideali amma su asamada sanki mumkun degil artik) olmadigi muddetce, assagiya devam ederiz.
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
dow da 7200 kırılır mı bu gece ne dersiniz....
Kapanış 30150 civarında diye düşünüyorum, saygılar...
pek mümkün gözükmesede 30475 üstüne atabilirsek haftasonuna uzun girerim kendi adıma..
hele bi dow açılsın bakalım..
075 don gömlek kısa aynı yerden
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
23.800 ün üzerine atamayacak bir endeks büyük sıkıntı yaratır... şu ana göre dow'da da bir toparlanmadan ziyade yeni dipleri test etme gündeme gelecek... bir de üstelik bugün cuma... endekslerin artı kapatmaya eğilimde oldukları böyle bir günde burası darmaduman olduysa pzt ve salıyı düşünmek bile istemiyorum..
gün içinde 200-250 puanda dalgalan dur sonra ertesi günkü gap senin yönündeyseeee ne ala değilse kafana minimum 500 puan ye.
böyle VOB'dan para mı kazanılır yaw.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
CITI future (%11,5).![]()
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Dax dibini kırdı...
fdow yeni en düşük seviye gerçekleştirince alışlar durdu..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri