herkese bol kazançlar,
ben flatim laptopum yok, görebildiğim kadarıyla hızlı düşüş var,
piyasayla ilgilenemeyecek kadar moralsizim malesef,
Allah paranın ne kadar değersiz olduğunu kimseye tecrübe ettirmesin.
kolay gelsin.
Açılışta 3500 puan gap yeseydiniz yada vob tavan olduğu gün sermayenin yarısını kaybetse idiniz benim gibi 500 puana moral bulmayı sonra isterdiniz.Acele etmeyin.Daha günler çok önümüzde.Olduğu yerde duran vobta para yapılmaz.30350 üstünde piyasa yukarı çıkacak bence.
garantiye devamı gelicek bu işin gibi
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
abka,teonun kendisine faydası yok, sen benim dediklerimi dinleme boşver,
Buradan yukarı gideceğine halen eminim ama bende şaşkınım....Bolingerin en dibindedeyiz,adamlar hiç marj bırakmadan açtılar...
Ne yukarı ne aşagı...
bana göre 30200 altı kırılmalar mal alım fırsatıdır, ama bunlar bunu da abartılı yapıyorlar 1000-1500 gidiyorlar, insanın mal alacak morali de kalmıyor...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Çok Uzman
dolar hakkında ne düşünüyorsunuz..1.750 yi aşar mı aşamaz mı..eger aşarsa hedef 2,20-2,30 gibi...ekonomi için çok kötü olur..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri