Konu bikmisbroker tarafından (20.02.09 Saat 12:00 ) değiştirilmiştir.
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
30.325 short.
Bikmisbroker
30.275 altı görüldüğü an Sazan Shortlara ilave yapar.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
hayel goruyorsun be kardesim.!!
turkiye'de turklerin bankasi kalmadi ki!! kriz cikmadan hemen onceki planda o kalan 2-3 bankayi'da peskes cekeceklerdi.!!
akbank, garanti ilk batacak bankalarin basinda geliyor.!!!
sokakta vatandasin onunu keserek onune gelene kredi karti dagittilar.
sisirilmis emlak fiyatlari uzerinden japon yeni ile mortgage kredileri dagittilar.!!
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
teo derdi ''borsada mantıklı düşünen kaybeder''..cidden öyle..mantığa bakarsan buradan kısa yapmak intihar...bakalım tutacak mı..
Koyulastirdigim hususlara katilmiyorum.
1-Akbank ve garanti nin yabanci ortakliklari kisitli orandadir.
2-Tamamen yabanciya satilan disbank ve finansbank gibi bankalarin TC de bankacilik pastasi icerisindeki yerleri %5 ile %10 arasindadir.
3-Gerek Akbank, gerekse Garanti deki patronlar milyar $$ lara sattilari bankalarini cok guzel fiyatlardan geri alma sansina sahiptirler. (Sat al-arbitraj, bir de para kazan) H.Ozyeginde yabanciya sattigi bankasini $$ bazinda %50 assagisina alma sansina sahip olacaktir.(Ve H.Ozyegin bu firsati kacirmaz!)
Konu bikmisbroker tarafından (20.02.09 Saat 12:09 ) değiştirilmiştir.
Bikmisbroker
yarım uzun devam... fdow saatlik uyumsuzluktan......
stop yakın....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
250 motorlar stop.
biraz dinlenelim.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Turkiyedeki Mortgage kredileri, bankalarin toplam kredileri icerisinde "devede kulak" seviyelerdedir.
Ayrica bankalarimiz yabanci bankalari batiran mortgage kredi riskini portfoylerine almamislardi, cunki;
1-Bu tarz portfoylere yabancilardi.
2-TC de yasanan 1994 ve 2001 krizi bankacilarimizi temkinli ve muhafazakar olmaya itti.
Bikmisbroker
Merkezden döviz piyasasını rahatlatacak yeni önlem
Döviz ve Efektif Piyasaları–Döviz Depo Piyasası'nda Merkez Bankası'ndan alabilecekleri bankaların, dolar ve euro cinsinden döviz depolarının vadesi 1 aydan 3 aya uzatıldı.
Merkez Bankası taraflı işlemlerde borç verme faiz oranı dolar için yüzde 7'den yüzde 5.5'e, euro için yüzde 9'dan yüzde 6.5'a düşürüldü.
böyle bir haber var yenimi bu?
İmkb den vob a geldiğimde deneyimimin etkisi olacağını düşünmüştüm.
Oldu ancak beklediğim kadar değil.
Hızla 15-10-5 dk lık grafiklere indiğimi ve kazansamda asıl aracı kuruma çalıştığımı fark ettim.
Şimdi daha geniş parametre ve daha düşük kaldıraçla oynuyorum.
Aylık kazancım 3000 puan üzerinde. 8000 civarı da oldu.
Lakin genelde ortalama 3000-4000 arasında.
İlk 3 ay kazandım ve kaybettim. Akabinde daha sakin, daha stabil oynamaya başladım.
İmkb den artısı çok, en başta short olanağı. Birde tek enstrümanla oynamak ciddi avantaj.
Çok basit bir sistemle oynuyorum. Kaldıraç 2-4 arası değişiyor.
Kimi zaman trendi kaçırıyorum, kek gibi kenarda bekliyorum.
Ama genelde memnunum.
60 dk lık grafiğin altı hele hele 5-15 dk lık la oynamak istisnalar hariç aracı kurumlara yarar sadece. Mutlaka başaran vardır o vadede hızlı oynayıp. Ama benim bünyem buna dayanmaz, fazla adrenalin yüklü.
Açıkçası keşke 1 sene önce imkb den vob a gelseydim dediğim çok oldu.
Herkese bol kazançlar.
Not: Önemli bir noktayı unuttum. Beni vob da en fazla kayba uğratan sürekli tepkiye oynama dürtümdü.
Konu shibumi tarafından (20.02.09 Saat 12:19 ) değiştirilmiştir.
Tek sonuç, kazanmaktır.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri