Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
60 dakikalık sistemim şu an FLAT fakat sat vermesi yakın DAX kritik seviyeye geldi üçgen tamamlanmış olabilir. Dip avcılığına niyetim yok sisteme göre devam.
Konu sentinus tarafından (20.02.09 Saat 11:41 ) değiştirilmiştir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
evet 4100 dax vip destek.
sakat yerde.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Gecenin bir vakti bu mesajı yazmışsın.
Kimsenin dini inançları üzerinde tasarrufta bulunmak, eleştri yapmak sana düşmez.
O kadar para kazandın (helal olsun).
Buraya hesap ekstresi yapıştıracağına yap bi yere bağış da onun dekontunu yapıştır.
Biz de seni takdir edelim.
vob da islem yapmak icin resmen celik gibi sinirlere sahip olacaksin
borsa vobun yaninda cocuk oyuncagi gibi kaliyor bence
efkarlandik sabah sabah aksam olsada icsek![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
30275... ilave long........
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
aşırı satım..uyumsuzluktan dolayı...
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
Ne dışarısı ne içerisi toparlanacak gibi gözükmüyor
umutla bekliyoruz![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri