borsaciozgurunde dedigi gibi bu vob boyle birsey kasikla toplarsin kepceyle verirsin
kafa patlata patlata 2 haftada 4000 puan alirsin 1 gecede 1000 puan verirsin
istedigin kadar teknik istedigin kadar temel bil yinede hikaye
dun son 5 saniyede long actim bugun hezimet !!halbuki faiz haberine gore bugun ucmamiz lazimdi
maalesef dow goctu,ongoremedim destek mestek kalmadi artik dowda bence
offffffffffff bunaldim.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
sistem sat verdi..tam 700 puan girdi....bu fazla oldu..
uzunları fulledim yine, hadi burdan yukarı artık akşama kadar...
Allah tan kaldıraç 2 ye çok yakındı...ama sisteme yine devam...fiyatı önemsemeden nereden sinyal gelirse uyacagım..
acaba bir gün bi pozisyon açtığımda 30 saniye sonra o yönde bir uçuş olacak mı.
tersine en az 10 kere yakalanmışımdır belki...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
dün kapanışa yakın tüm sistemler al da idi..demek ki burada asla emin olmak olmaz..
boyle tahminler nasil yapilir ve "cegiz" gibi bir fiil kullanilir bilemiyorum umarim oyle olur:
ekinciden alinti:
Subat vadeli endeks-30 kontrati Çarsamba günkü dipten sonra baslattigi atagi
sürdürdü ve haftalik ortalamayi zorlayarak kapatti. Tepki aliminda max hedef
olarak 32.50- 32.80 gözüküyor, buraya gitmeden önce bugün yurtdisina paralel
bir geri çekilme görecegiz. Bu asamada pivot seviye olarak 30.60- 30.80 öne
çikiyor. Burada tutunamazsa asagi hareket momentum kazanir, 29.50- 30.00
altinda hiç bir sekilde long kalmamak gerekir. Ancak yukari tepki
hareketinin bir kaç gün daha sürmesi ve 32'lerden yeni bir ssek olasilik."
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri