Madalyamız yine sessiz üyelerimizden Were Rabbite gidiyor.Tebrikler.
Madalyaalrı üçlerseniz evin adresini verin bir hırsız tutup çaldıralım onları. Yine buradan dağıtırız.![]()
Madalyamız yine sessiz üyelerimizden Were Rabbite gidiyor.Tebrikler.
Madalyaalrı üçlerseniz evin adresini verin bir hırsız tutup çaldıralım onları. Yine buradan dağıtırız.![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu nunu tarafından (20.02.09 Saat 00:12 ) değiştirilmiştir.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Valla uzun yıllardan beri borsada olan biri olarak ben de LONG um.
Dow kırmadığı desteğini bu zaman kırdı Şans..
13 gündür herşey iyiydi..
Sabah az bir eksiyle açılırsa Long umu kapatmaya çalışacağım..
Sonuçta yanlış pozisyon almışız.. Affedilir yanı yok.. Borsa duygu kaldırmaz. Ben istedim diye benim istediğim yöne de gitmez.
Bu arada gelecek iyi yada kötü haberlere de pür dikkat kulağımız açık bekleyeceğiz..
.
Du bakalım. Açıklayıcı oldum biraz sanırım..
Konu BORSACIOZGUR tarafından (20.02.09 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir.
Amerikada 2-3 banka kamulaştırılacak diye çıkamıyo.. Ama düşemiyoda
İnsanoğlu bu.. Hemencik alışır.. Kahrolsun kapitalizm.. Yaşasın kominizm diyecekler..
jerfi, gozun aydin, dolar 1700...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
turkiye'de sanayi uretimi cokmus durumda.
issizlik rekor ustune rekor kiriyor.!!
insanlarin alim gucu iyice dusmus durumda her gecen gun dahada dusuyor.!!
ekonomi iyice daraliyor!!!
butce aciklari hizla artiyor.!!
butce gelirleri daralan ekonomi ile hizla geriliyor.!!!
imkb'ye kota olan sirketlerin (bankalarda dahil) 2009'da kisa vadeli odemekle yukumlu olduklari dis doviz borclari 59 milyar $!!! (dusun!!! 2007-2008'de euro/$ paritesindende zarardalar+ 2007-2008'de ytl doviz kur farki en az %40 fark en az real zararlarini hesapla!!
yabancilar icin imkb'deki tum sirket degerleri su an cok pahali!!!
yabancilar enayi alici bulsalar tum ellerindeki mallari bosaltip kacacaklar!!
tum dunyada ekonomik ve finansal kriz varken hizla ihracat azalacak!!
bankalarin onceden verdikleri tum kredilerde batik krediler hizla artacak!! tum turkiye'deki bankalarin gelirleri hizla azalarak zarar yazacaklar!! 2010 yilinda bir cogu batacak!!
ytl' hizla deger kaybetme sureci hizlanacak!!
imkb tarihindeki en buyuk cokusu yasayacak!!!
YABANCILAR ILK FIRSATTA TURKIYE'DEN KACACAKLAR!!!
IMF BAHANESI ELLERINDEKI MEDYA GUCU ILE ELLERINDEKI MALLARI KUCUK YATIRIMCILARA KAKALAYACAKLAR!!!
TEFECI DEGNEKCILERI ARACI KURUMLAR VE MEDYA BU ISI IYI YAPIYOR.!!
MERKEZ BANKASI FAIZLERI INDIRDI. IMKB YUKSELECEK DIYE DUSUNENLER COK YANILGI ICINDELER !!
SUNU UNUTMASIN!! JAPONYA'DA VE ABD'DE FAIZLER % 0'A YAKIN !!????!!
KISACASI TURKIYE'NIN TUM EKONOMIK GOSTERGELERI COK AMA COK KOTU.!!
TURKIYE EN RISKLI ULKELRIN BASINDA GELIYOR.!!
NOT: GERCEKLER HEP ACIDIR!!
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Genelde piyasa Düşüş beklentisiyle açılınca şöyle oluyor :
Örneğin 30825 lü fiyatlardan açıldık.. Bir iki dakika kadar burda bekleyip.. sonra HUoppp yukarı çekiyorlar..fiyat yukarı gidiyor.... 30900-925-950-975 buaralardan mal gömüyolar...
Sonra fiyat açılışta gördüğü fiyatın da altına mutlaka geliyor.. 30700-30675-30600-30575
Sonra burdan biraz bekleyip tekrar yukarı tekrar aşağı götürüyorlar.. (fiyatlar atmasyon ben piyasa yapıcı degilim... fakat yön tayini uzuun günler tecrübeyle sabittir.. )
İstisna hareketler kaideyi bozmaz
Du bakalım yarın göreceğiz..
DİKKKAAAT !
Konu BORSACIOZGUR tarafından (20.02.09 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.