uyuz dedik dax yürüdü. bzimiki uyuz kaldı.
uyuz dedik dax yürüdü. bzimiki uyuz kaldı.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
adamlar ziyafeti bozmuyor.
yemek güzel herhalde.
aç bi aç seyrediyoruz.
sorun bu işte.
seyretmeyeceksin.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
5 günlük ortalamaya takıldık (30950)...eger sistem sat olsaydı burası iyi kısa yeri olurdu..ama malesef sistem sabah shorcoverden sonra flatde...
kafalarına göre takılıyorlar vobtrader..
bana ceza verirkende tersini söylemişlerdi....
güven kaybolmaya başladıysa sorun var demektir.......
tamam sorumlulugu büyük bu işin...gerçekten zor bir iş.. ben yapmak istemem şahsen...
allah kolaylık versin...bizimde yardımcı olmamız lazım....kabul..
ama gözle görünende var..bugünkü gibi de olmazki...
Konu mbm tarafından (19.02.09 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
altın asagı
petrol yukarı hareketlenmiş
ama ben aşagı hareket bekliyorum
bugun zarar yazacam galiba
5liklerde alt çizgiye değmek üzere diyorum
burdan çıktııııı çıktı...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Yawf yanlış anlaşılmasın diye at olan SEREN I dedim mesaj uçmuş :
"3 SEZON SÜREN YARIŞ YAŞAMI BOYUNCA KATILDIĞI 18 KOŞUYU DA KOLAYLIKLA KAZANAN KARAYEL 3 YAŞLI DÖNEMİNDE TRIPLE CROWNE YAPARAK BİR BÜYÜK BAŞARIYA DAHA İMZA ATMIŞTI.
HARA HAYATI DA ÇOK PARLAK OLAN KARAYEL; SEREN I, CARTEGENA VE KARANİMO GİBİ ŞAMPİYON YAVRULAR VEREREK ÜLKEMİZDE YETİŞEN AYGIRLAR SIRALAMASINDA DA EN BAŞARILI İSİM OLDU. "
Burada yazan SEREN I ile alakası yok.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri