hmm.
ben en son geceye don gömlek geceye pozisyonda girdiğimde long olarak girdiğim gece saatler 23:00'ı gösterirken dow'a (biz kapandıktan sonra) 411 puan vermişlerdi. %7 düşüşle kapatmıştı.
ertesi gün beni kurtaran şey kurtarma paketi idi.hala o gece aklıma geldikçe tüylerim tiken tiken oliii.
tübe demiştim o gece bi daha don gömlek pozisyon açmaya.
cesaret işi walla.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
31000 shortlayan var mı
vobix saolasın dostum bende farkına varıp celıskı gordugumden yazmıstım ozelden yazamadım 50 mesajı dolduramamısım kusura bakma
31250 ilk etapta gelecekmiş gibi duruyo ama dax dıkandı nefesi kuvvetli biri lazım buralardan hem dax a hem bizimkine üfleyecek fdow yine müsait durumda
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri