Sayfa 9/39 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
458 sonuçtan 97 ile 108 arası

Konu: Seviyeli Tartisma Ortami

Teşekkür Teşekkür 
    85
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    28
    Toplam Teşekkür
    20 Yazısı Teşekkür aldı

Thumbs down

Alıntı catedral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güle güle o zaman... Pesss diyeceğiniz yerde ne işiniz var?

Hemde 5. 6. yazınızda
    Sana da eski bir dostu anımsattı mı

Binlerce dansöz var diyeyim anlarsın sen

2. The Following User Says Thank You to Mete For This Useful Post:

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Mete Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Anımsatmaz mıı ? Şimdi İBO gelir basar tokadı ..

4. The Following 2 Users Say Thank You to catedral For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    846
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.356
    Toplam Teşekkür
    611 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haydaaa... tarumaknac ı sakin uslubundaon dolayı moderatörlüğe aday göstermem sana niye bu kadar dokundu anlamadım açıkcası.

SERENAY yine dönüşmüş SALDIRAY'a... Bu mesajına yanıt yazayım mı, yoksa geçen seferk gibi aklını başın alıp sileceksen silmeni mi bekleyeyim.. bilemiyorum... Etrafında çok şerefsiz ve yalaka varsa tanıman normal. Ancak .net ortamında şerefsiz ve yalakaları tanıman çok olası değil.. .net ortamında, en fazla aşırı iddialı, sizi kurtarmaya geldim tarzında yazan tarderların kendilerini rezil edişlerini görebilirsin en fazla...

Çook heyecanlısın çook... Dünyayı kurtaran adam misyonu ağır bir misyondur bu kadar heyecan kaldırmaz..

geçen seferki mesajı dahi anlamak istememişsin..alıntı yap bakalım ne diyor....ben sözümün arkasındayım.....sen kıskanç ve haset bir adamsın......sanal alemde bir kıskançlık....anladık burada yazmamdan rahatsızsın...ben burda yazma meraklısı değilim....sırf bölünme olmasın diye topiğimden buraya geldim.....tarumaknac niye gelmiş..ne var bilmeden fırsat bu fırsat kendini ortalara attın....nerde dedikodu ortada astatin...kadın gibi...delikanlı ol biraz......adam gibi....
    Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.

Eski ismim SEREN I

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Güle güle o zaman... Pesss diyeceğiniz yerde ne işiniz var?

Hemde 5. 6. yazınızda
    Alıntı Mete Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Catedral,
    "Eski bir dost" ifadesinden tarumakca ile benim aynı kişi olduğumu kastettiğini anlıyorum.. Öncelikle yanıldığını söyleyeyim. Daha sonra da, bundan bir kaç hafta önce bir vesile ile "Mete" nickinin de sana ait olduğunu senin deyiminle senin klonun olduğunu bana söylemiş olduğunu hatırlatayım. Sanıyorum unutmuşsun..Bu nasıl bir ruh halidir yahu..İki nickle yaz, hem de bu iki nick sürekli birbirine destek mesajı yazsın ve birbirlerinin mesajlarına teşekkür etsin Bu değişik bir ruh halidir..

7. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    85
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    28
    Toplam Teşekkür
    20 Yazısı Teşekkür aldı

Catedral,
    "Eski bir dost" ifadesinden tarumakca ile benim aynı kişi olduğumu kastettiğini anlıyorum.. Öncelikle yanıldığını söyleyeyim. Daha sonra da, bundan bir kaç hafta önce bir vesile ile "Mete" nickinin de sana ait olduğunu senin deyiminle senin klonun olduğunu bana söylemiş olduğunu hatırlatayım. Sanıyorum unutmuşsun..Bu nasıl bir ruh halidir yahu..İki nickle yaz, hem de bu iki nick sürekli birbirine destek mesajı yazsın ve birbirlerinin mesajlarına teşekkür etsin Bu değişik bir ruh halidir..

Moderatör arkadaşlar Catedral ve benim iplerimize bakın

Clone muyuz Söyleyin

Eğer değilsek Astatin forum içerisinde bizlerden özür dilersin değil mi gülüm?

Seni çok sevdim ben ,bundan sonra hep buradayım, beraberiz

9. The Following 2 Users Say Thank You to Mete For This Useful Post:

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

Catedral,

Asti

Sen bi doktora görün...

1- Kesinlikle seni falan ima eden yok... Neden alındığını hiç anlamış değilim... Bak hiç aklıma gelmemişti..
    Neden gocundun? Birdenbire ?

2- Söylenmemiş şeyleri söylenmiş gibi hatırlamaya ne denir tam çıkaramadım şimdi..Mete farklı birisi.. Yalnızca tanıdığımı söylemiş olabilirim.. Forum doktorumuz ne der bu duruma..

Ben sende son günlerde OBSESİF bir durum gözlemliyorum.. Ama tıb diplomam olmadığı için teşhis koyamam..

Moderatörler IP leri kolaylıkla tesbit ederler..
    Konu catedral tarafından (19.02.09 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir.

11. The Following User Says Thank You to catedral For This Useful Post:

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

deve sahipleri develerinin başına

deve sahipleri develerinin başına
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

13. The Following 5 Users Say Thank You to Vob Trader For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

arkadaşlar kavga etmeyin ya ben ediyormuyum ...

15. The Following 4 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Asti

Sen bi doktora görün...

1- Kesinlikle seni falan ima eden yok... Neden alındığını hiç anlamış değilim... Bak hiç aklıma gelmemişti..
    Neden gocundun? Birdenbire ?

2- Söylenmemiş şeyleri söylenmiş gibi hatırlamaya ne denir tam çıkaramadım şimdi..Mete farklı birisi.. Yalnızca tanıdığımı söylemiş olabilirim.. Forum doktorumuz ne der bu duruma..

Ben sende son günlerde OBSESİF bir durum gözlemliyorum.. Ama tıb diplomam olmadığı için teşhis koyamam..

Moderatörler IP leri kolaylıkla tesbit ederler..
    Hay allah gereksiz alınganlık yapmışım demekki tüh tüh IP hiç bir şeydir susuzluk her şey.. EVde PC vardır, notebook bardır bağlanırsın farklı ip ile..Kıvırmayalım..Sen bana, moderatörlüğünü iptal ettikleri forumdan buraya oranın moderatörü geldiğinde, "mete" de benim benim klonumdur hadi sende gel şu adamı mahvedelim diye mesaj attın mı atmadın mı? Açıkca yanıt ver...
    Konu Astatin tarafından (19.02.09 Saat 11:37 ) değiştirilmiştir.

17. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen seferki mesajı dahi anlamak istememişsin..alıntı yap bakalım ne diyor....ben sözümün arkasındayım.....sen kıskanç ve haset bir adamsın......sanal alemde bir kıskançlık....anladık burada yazmamdan rahatsızsın...ben burda yazma meraklısı değilim....sırf bölünme olmasın diye topiğimden buraya geldim.....tarumaknac niye gelmiş..ne var bilmeden fırsat bu fırsat kendini ortalara attın....nerde dedikodu ortada astatin...kadın gibi...delikanlı ol biraz......adam gibi....
    Kadınlara bu düşmanlığınız neden sayın SERENAY...Üstelik bir bayan adını nick olarak kullanıyorken..???

19. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadınlara bu düşmanlığınız neden sayın SERENAY...Üstelik bir bayan adını nick olarak kullanıyorken..???

Teşekkür Teşekkür 
    85
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    28
    Toplam Teşekkür
    20 Yazısı Teşekkür aldı

IP hiç bir şeydir susuzluk her şey.. EVde PC vardır, notebook bardır bağlanırsın farklı ip ile..Kıvırmayalım..Sen bana, moderatörlüğünü iptal ettikleri forumdan buraya oranın moderatörü geldiğinde, "mete" de benim benim klonumdur hadi sende gel şu adamı mahvedelim diye mesaj attın mı atmadın mı? Açıkca yanıt ver...
    Birtanem,evde pc ve notebook olsa da aynı ip ile bağlanırsın, ister normal ister kablosuz modem kullan değişmez. Eve sırf forumda clon yaratmak için 2 hat bağlatacak kadar da psikopat ruhlu değildir canım Catedral

Çok gıcıksın ya çok sevdim seni ben, iyi anlaşacağız seninle Övüyorum ha mızırdanma sakın

22. The Following User Says Thank You to Mete For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri