Sayfa 8/39 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
458 sonuçtan 85 ile 96 arası

Konu: Seviyeli Tartisma Ortami

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı tarumaknac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydın,

Uzun sayılabilecek bir süredir forumun izleyicisiyim.. Son zamanlarda gördüğüm bazı yazışmalar üzerine görüşlerimi aktarmak istiyorum.

1) Forumda vakitlerini ayırıp analizlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum öncelikle (Seren, Hexen, Sazan, Jelibon ve diğerleri v.b.)

2) Ancak bazılarının (beni affetsinler seren ve jelibon)bu analizleri yaparken, çok kesin bir dil kullanıyorlar hatta yer yer farklı düşünenleri de rahatsız eden ifadeleri oluyor. Örneğin bir arkadaşın yorumuna yanıtları "yanlış", "öyle değil" gibi cümlelerle başlıyor. Sanıyorum, arada bir taşlanmalarına neden olan şey de bu. Borsada kesinler olmadığına göre uslüplarını bu yönde geliştiririlerse herkes için daha verimli olur.

3) Bu analizler doğru da çıkabilir yanlış da çıkabilir, bu anlamda eleştirmeyelim.

4) Seren arkadaşımız, iktisada yabancı olan arkadaşlarımız için iktisada giriş niteliğinde güzel özet bilgiler veriyor topiğinde. Burdaki bilgiler örneğin benim için çok bilindik ve ham bilgiler ancak benin eğitimim bu yönde olduğu için böyle. Ancak hayatında iktisat biliminin sadece adını duymuş veya bu temel bilgileri bile bilmeyen arkadaşlar olabilir. Onların öğrenme hakkına saygı duyalım. Bu anlamda Seren in devam etmesi gayet faydalı olur. Ancak analizlerindeki iddialı tavrı düzeltirse herkese ve kendine faydası da daha fazla olacaktır. Son hafta trade lerinde kayıp yaşamış olması bu gerçekleri değiştirmez. Sonuçta kayıplar portoye yazılır analizler foruma..

5) Bir diğer konu çok az sayıda olan ancak kendini forumda anlamlandırmaya çalışan kişiler var. Örneğin saat 17:00 da kısayım diyor arkadaşımız ve DOW o sıralarda eksi..Saat 17:45 oluyor Dow umulmadık bir hareketle iyi artıya dönüyor, bu arkadaşımız meesaj atarak ben şu fiyattan longa dömüştüm diyor.. SOnra Dow önemli eksi kapıyor .. Bu tür şeylere ne gerek var, sanıyorum bunların farkında olan çok sayıda arkadaş var ve gülüp geçiyorlardır... Biz insanlara ve analizlerine, bu analizlerin sahipleri hep kazandığı için değil, analiz oldukları için değer veriyoruz.

Daha güzel bir forum dileğiyle...

Kalın sağlıcakla,
    İhtiyaç duyulursa seni moderatörlüğe aday göstereceğim

2. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    846
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.356
    Toplam Teşekkür
    611 Yazısı Teşekkür aldı

Standart haddini aşan zıddına dönüşür...

Alıntı:
    tarumaknac Nickli Üyeden Alıntı
    Günaydın,

Uzun sayılabilecek bir süredir forumun izleyicisiyim.. Son zamanlarda gördüğüm bazı yazışmalar üzerine görüşlerimi aktarmak istiyorum.

1) Forumda vakitlerini ayırıp analizlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum öncelikle (Seren, Hexen, Sazan, Jelibon ve diğerleri v.b.)

2) Ancak bazılarının (beni affetsinler seren ve jelibon)bu analizleri yaparken, çok kesin bir dil kullanıyorlar hatta yer yer farklı düşünenleri de rahatsız eden ifadeleri oluyor. Örneğin bir arkadaşın yorumuna yanıtları "yanlış", "öyle değil" gibi cümlelerle başlıyor. Sanıyorum, arada bir taşlanmalarına neden olan şey de bu. Borsada kesinler olmadığına göre uslüplarını bu yönde geliştiririlerse herkes için daha verimli olur.

3) Bu analizler doğru da çıkabilir yanlış da çıkabilir, bu anlamda eleştirmeyelim.

4) Seren arkadaşımız, iktisada yabancı olan arkadaşlarımız için iktisada giriş niteliğinde güzel özet bilgiler veriyor topiğinde. Burdaki bilgiler örneğin benim için çok bilindik ve ham bilgiler ancak benin eğitimim bu yönde olduğu için böyle. Ancak hayatında iktisat biliminin sadece adını duymuş veya bu temel bilgileri bile bilmeyen arkadaşlar olabilir. Onların öğrenme hakkına saygı duyalım. Bu anlamda Seren in devam etmesi gayet faydalı olur. Ancak analizlerindeki iddialı tavrı düzeltirse herkese ve kendine faydası da daha fazla olacaktır. Son hafta trade lerinde kayıp yaşamış olması bu gerçekleri değiştirmez. Sonuçta kayıplar portoye yazılır analizler foruma..

5) Bir diğer konu çok az sayıda olan ancak kendini forumda anlamlandırmaya çalışan kişiler var. Örneğin saat 17:00 da kısayım diyor arkadaşımız ve DOW o sıralarda eksi..Saat 17:45 oluyor Dow umulmadık bir hareketle iyi artıya dönüyor, bu arkadaşımız meesaj atarak ben şu fiyattan longa dömüştüm diyor.. SOnra Dow önemli eksi kapıyor .. Bu tür şeylere ne gerek var, sanıyorum bunların farkında olan çok sayıda arkadaş var ve gülüp geçiyorlardır... Biz insanlara ve analizlerine, bu analizlerin sahipleri hep kazandığı için değil, analiz oldukları için değer veriyoruz.

Kalın sağlıcakla,

sn..tarumaknac
    1- bu tip analizleri seans başında yazmak art niyettir.....bunun akşamı
    var.gecesi var......
    2-herkesin görüşü ve üslubu kendini bağlar....ben net konuşurum....dansöz gibi kıvırmam....kıvırarnı da sevmem...yanılırsam parama geçer sözüm....
    ortaya bir projeksiyon koymak yürek işidir...arkasında durmak da öyle....yanılmak insanlara mahsus...dünyada iki tip insan vardır..korkaklar ve cesurlar.....
    3-ayrıca bu analizler benim kendi topiğimde ..istemezsen okuma....
    ama kendi aklını kendine sakla...
    4-astatin sen adam gibi adam değilsin....seni ard niyet nobeline aday gösteriyorum......
    5-benim zararım kağıt üstündedir...ben masadan kalkmadım....astatin kınayı yaktı..adama ne söylesen yalayıp yutuyor...yalaka.......tarumaknac....amacın farklı ...ben şerefsizleride ..yalakalarınıda tanırım.....hodri meydan........
    Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.

Eski ismim SEREN I

4. The Following User Says Thank You to kamyon şöförü For This Useful Post:

tarumaknac

Alıntı jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın Tarumaknac,

kime sert ifadeler kullandığımı anlatırmısınız lütfen, ben kimseyle kişisel yazışmıyorum bile, bana ara sıra kişisel yazılıyor.

ha Kayahanı diyorsanız 3 ayda bir çıkıp diplere gelen ekonomi batacak diyen bir insandır. ekonomi 1.5 senedir batıyor zaten. 3 ay sonra kayahan yine yok ortada.

kimi rahatsız etmişim söyleyin lütfen.

burada en çok olasılık veren benim gerektiğinde kesin diyende bunu yapmadan yazı yazamam benim için yolu yoktur.

sevgiler.
    Sayın Jelibon,

Çok pardon. Yazarken dikkat etmemişim. Sizin ifadelerinizde kimseyi küçümseme yok..Sadece çok kesin ifadelerle analizler var.. Dİğer arkadaşımızla ilgili idi o..Sizide kapsayacak şekilde genellenmiş cümlede. Çok afedersiniz

Teşekkür Teşekkür 
    846
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.356
    Toplam Teşekkür
    611 Yazısı Teşekkür aldı

Sayın Jelibon,

Çok pardon. Yazarken dikkat etmemişim. Sizin ifadelerinizde kimseyi küçümseme yok..Sadece çok kesin ifadelerle analizler var.. Dİğer arkadaşımızla ilgili idi o..Sizide kapsayacak şekilde genellenmiş cümlede. Çok afedersiniz

sn.jelibon amaç siz değilsiniz..arkadaş benim için gelmiş..özel olarak ..kendine küfür edilmesini seviyorda..............
    Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.

Eski ismim SEREN I

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn.jelibon amaç siz değilsiniz..arkadaş benim için gelmiş..özel olarak ..kendine küfür edilmesini seviyorda....*****..........
    Aynen size katılıyorum... Özellikle gelmiş.. Sabah sabah kargalar b... larını yemeden hemde..

4. yazısını az evvel yazmış... Eleştiri yapabilmek için önce bir şeyler vermek gerekir..

Yok efendim ben izleyiciydim bilmemneydim.. Yürüsün ordan...
    Konu catedral tarafından (19.02.09 Saat 10:49 ) değiştirilmiştir.

8. The Following 4 Users Say Thank You to catedral For This Useful Post:

Yer
    Manisa
    Teşekkür Teşekkür 
    2.013
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    224
    Toplam Teşekkür
    109 Yazısı Teşekkür aldı

Sn tarumacnac uzun süredir izleyicimissiniz lütfen yine izleyici olun 4 msj ınız var 4 u de polemik lutfen izleyici kalın
    saygılar
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

10. The Following User Says Thank You to oğuzt For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı:
    tarumaknac Nickli Üyeden Alıntı
    Günaydın,

Kalın sağlıcakla,

sn..tarumaknac
    1- bu tip analizleri seans başında yazmak art niyettir.....bunun akşamı
    var.gecesi var......
    2-herkesin görüşü ve üslubu kendini bağlar....ben net konuşurum....dansöz gibi kıvırmam....kıvırarnı da sevmem...yanılırsam parama geçer sözüm....
    ortaya bir projeksiyon koymak yürek işidir...arkasında durmak da öyle....yanılmak insanlara mahsus...dünyada iki tip insan vardır..korkaklar ve cesurlar.....
    3-ayrıca bu analizler benim kendi topiğimde ..istemezsen okuma....
    ama kendi aklını kendine sakla...
    4-astatin sen adam gibi adam değilsin....seni ard niyet nobeline aday gösteriyorum......
    5-benim zararım kağıt üstündedir...ben masadan kalkmadım....astatin kınayı yaktı..adama ne söylesen yalayıp yutuyor...yalaka.......tarumaknac....amacın farklı ...ben şerefsizleride ..yalakalarınıda tanırım.....hodri meydan........
    Haydaaa... tarumaknac ı sakin uslubundaon dolayı moderatörlüğe aday göstermem sana niye bu kadar dokundu anlamadım açıkcası.

SERENAY yine dönüşmüş SALDIRAY'a... Bu mesajına yanıt yazayım mı, yoksa geçen seferk gibi aklını başın alıp sileceksen silmeni mi bekleyeyim.. bilemiyorum... Etrafında çok şerefsiz ve yalaka varsa tanıman normal. Ancak .net ortamında şerefsiz ve yalakaları tanıman çok olası değil.. .net ortamında, en fazla aşırı iddialı, sizi kurtarmaya geldim tarzında yazan tarderların kendilerini rezil edişlerini görebilirsin en fazla...

Çook heyecanlısın çook... Dünyayı kurtaran adam misyonu ağır bir misyondur bu kadar heyecan kaldırmaz..

12. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

ya arkadaş nie seans saati böle şeyler oluyo..ya içimiz deki hizipçiliği hasedi eleştri gücünü yada benzeri duyguları birakalım da nolur seans arası sadece profosyoneller gibi davranıp piyasaya konsantre olalım..biraz saygı gösterin lütfen..seans btince eleştrin rahat rahat zaten kendi de belirtmiş o zaman cevabını da o verir yada başkaları da katılır..burda herkes belli bi olgunluga ulaşmış durumda zaten.böyle detayları atlamayalım..herkese bol kazanç dilerim..
    Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield

Teşekkür Teşekkür 
    85
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    28
    Toplam Teşekkür
    20 Yazısı Teşekkür aldı

Kalın sağlıcakla,
    E güzelim sen bize söyle kim faydalı kim zararlı ona göre forumda belirlensin. Senin gibi bizlere ışık tutan, bilgili, her bir sözünde bin hikmet olan zat-ı muhterem insanlara ihtiyacımız var, bizleri aydınlat yol göster. Admin yapalım bu arkadaşı, deniz feneri vazifesi görsün

Özel misyonunu tamamlamaya mı gönderdiler seni başka diyarlardan yoksa içimizdeki irlandalılardan mısın, söyle de bilelim şekerparem?

15. The Following 2 Users Say Thank You to Mete For This Useful Post:

tarumaknac

sn.jelibon amaç siz değilsiniz..arkadaş benim için gelmiş..özel olarak ..kendine küfür edilmesini seviyorda..............
    Sayın Moderatörler???????????

Seren I isimli kişi; sen kişi değilmişsin, o yüzden bu ifadeni aynen iade ediyorum sana.. Hakikaten ayıp yaptığınız. Olabilecek en nazik ifadelerle düşüncesini aktarın birine Huysuz Virjin ağzıyla yanıt vermek neden? Mesajı sabah yazmamın nedeni, gün içi vakit bulamammadır.. Forumu 6 aydır izliyorum. Geçenlerde üyelik zorunlu hale getirilince dün üye oldum ve geçmiş mesjlara da göz attım.. Ama pes diyorum gerçekten..

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Ucundan yine benim yüzümden çıktı kavga.Ne fesat adamım.Yav azıcık durun şimdi ben de sinirlencem.Seren gibi ***** kelimesini yazacam.Ben engellenecem o engellenmeyecek.Yazık olacak.Ben ama basınca lafı ne kadar yerine oturduğunu herkes bilir.İyi küfrederim ***** az gelir.Adam gibi yazın şuraya da faydalanalım.***** kelimesinin anlamına şimdi wikipediadan bakıyorum.Bakalım neymiş anlamı.

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

Sayın Moderatörler???????????

Seren I isimli kişi; sen kişi değilmişsin, o yüzden bu ifadeni aynen iade ediyorum sana.. Hakikaten ayıp yaptığınız. Olabilecek en nazik ifadelerle düşüncesini aktarın birine Huysuz Virjin ağzıyla yanıt vermek neden? Mesajı sabah yazmamın nedeni, gün içi vakit bulamammadır.. Forumu 6 aydır izliyorum. Geçenlerde üyelik zorunlu hale getirilince dün üye oldum ve geçmiş mesjlara da göz attım.. Ama pes diyorum gerçekten..

Güle güle o zaman... Pesss diyeceğiniz yerde ne işiniz var?

Hemde 5. 6. yazınızda

19. The Following 4 Users Say Thank You to catedral For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri