aha kapitalizm kokusu alıyorum gene
yetiş ya kapitalizm
aha kapitalizm kokusu alıyorum gene
yetiş ya kapitalizm
Konu Vob Trader tarafından (18.02.09 Saat 23:16 ) değiştirilmiştir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
eve anca geldm longlar listesine benide ekleyin ilk ben soyleyip çıkmıştım..
Konu VOBiX tarafından (18.02.09 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
arkdslr
yaw bgnki konut-morgıccc
falan filan acıklaması yokmuydu --- ben mı kacırdım
timmmy tooomy abimiz de wardı galiba?kamulastırmaca ??
bilen duyan?
VOBIX geçenlerde yani 1 haftayı geçmez; Rusya nın çökeceği varsayımıyla, piyasaların hali noolur dediğim bir fikir cimnastiği yapın dediğim bir mesajım vardı ama bulamıyorum..Sen "exploring" olayında iyisin..bi baksan belki sen bulursun.. ne mi yapacağım? aaallll kehanetse kehanet burda kardişim diyicem bende![]()
(tabiki aramana gerek yok
)
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
eeeeehhhhhh bu ne yaaaa. Bende çoğunuz gibi DOW un coşacağını zannettim hale bak iç kıpırdamadı meret.
Ne anladım şimdi long olmaktan. +500 gap bekliyordum avucumuzu yalayacaaaz galiba..
evet ama 1-2 hafta içinde demişim... yani ayın 12 si ile 19 u arasında..hem uzak tarihden tahmin yapmak daha kıymetli
şimdi gelelim en keyifli tarafına... AAAALLL kardeşim kehanetse kehanet yazmışız işte ayın 5 inde... Bir sonrakini de diyeyim...
Hepimiz eski d.avrupa ülkelerindeki problemi biliyor yeni değil..Şimdi yine varsayın ki, oralara eşşek yüküynen kredi veren alman bankaları var, ispanyol bankaları var...almanları devlet devletleştirdi de, ispanya da devletin öyle bir gücü de yok..ve varsayın ki, almanya ve fransa kusra bakma gardaş bizim işler bktan bizden yardım bekleme dedi ispanyaya, misal bugün dedi yada yarın diyecek..ve anlı şanlı meşhur banakarlından biri sizlere ömür oldu...eee ne olur o zaman..çalıştırın serkisofları...aaaaalll kardeşim temelse temel makro ise makro..vakko ise vakkooo.... olacağından değil ha, zihin cimnastiği..
VOBIX: Sen gizli mod falanmısın heee..nassıl bu kadar hızlı buluyorsun bunları bakiimm..hadi mersi yi ilk taciz ettiğim mesajıda bul..yemiyo dimi
Konu Astatin tarafından (18.02.09 Saat 23:58 ) değiştirilmiştir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri