Full + full.... Vob Altına da Short girecektim fakat fazla derinlik yok diye diriş yapmadım. Sadece seyirciyim. Ins. Altın 800 lere iner.. sanırım inecekte. Obama bırakmaz kolay kolay. O Son baskanı Amerikanın...
Full + full.... Vob Altına da Short girecektim fakat fazla derinlik yok diye diriş yapmadım. Sadece seyirciyim. Ins. Altın 800 lere iner.. sanırım inecekte. Obama bırakmaz kolay kolay. O Son baskanı Amerikanın...
don astar longum
benim kaldıraç işine kafam basmıyor??
neden??
benim vob hesabımda 5000 lira vardır. Bankada 50 bin liram. ee benim kaldıracım ne oldu şimdi
vob hesabımda vardır 55 bin lira 1o adetle dönerim ne anladımki bu işden ben
o sebeple kaldıraç işi efsanedir![]()
Konu Vob Trader tarafından (18.02.09 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Geceye short pozisyonda kalsaydım DOW 300-400 puan tepmişti şimdiye kadar.![]()
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
jelibon ben şimdi anlamadım. bugün 18 şubat. dow dönüyomu dönmüyomu? biz döndükmü dönmedikmi? biz döndük dow dönmedimi? yoksa dow döndü biz dönmedikmi? yoksa hiçbirimi![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
yine örnek
mesela şimdi yine bir durum var, ne zaman denmiş bu 1440
diyelim 10 gün önce tam emin değilim.
yaklaştık kırılmazmı kırılır.
yeni analiz lazımdır. alınması gereken alınmış zaten.
dün gece uyumadım uyumuş olsam bakardım.
herkese iyi akşamlar.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
güzel.
gecenin sorusu bu işte.
çakışma var. tarihlerde.
sorun var. sp kapanışında.
tarih çakışması şu,
önceden bahsedilmişti.
13-23 şubat olayı ve
18 şubat olayı.
bir pencere ve bir gün. dip oluşturacaktır. v şekil dönüş olmayacaktır. yine sabır olayı yani.
sp kapanışı bahsettim zaten kendi içinde bir sorunu oluştu, bakalım nasıl halledecek.
bizim için yazmıyorum ama yazayım, en azından bir destek noktası bulunmuştur diye düşünüyorum.
sevgiler.
Konu jelibon tarafından (18.02.09 Saat 23:23 ) değiştirilmiştir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri