24,000 zorlu bir direnç artık..!!
günün en yüksegine yakın kapatırız heralde hem spotta hem vobta
FDJi de bir dipden donus sinyali var.
7600 un ustune tepki cikisi yapabilir.
Bizde de bunun olumlu yansimasi olacaktir.
Konu bikmisbroker tarafından (18.02.09 Saat 16:57 ) değiştirilmiştir.
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
30700 geçilmeden rahat vermezler bunlar. Orayı geçerse yaslan arkana.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
heryer boga dolu. guzellllllllllllll..
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
şimdiye kadar çoğu kişi dip avcısıydı, artık çoğu kişi tepe arar durur,
ölene kadar sat, ölene kadar al zamanı, şu saatten itibaren al sata ara verip, seans sonuna kadar kıpraşmamayı düşünüyorum.
Evet bugün tamda ayın 18 inde Sn. jelibonun dediği gibi bir çalışma yapıldı, kendisini tebrik ederim...
Son duruma göre 5 dk lık garfikte fincan çukurluğu bariz görülüyor, çukurluk sonrası kulpda belirgin, buradan yukarı kopuşta tamam..
Şimdi geceye uzun girmek yürek ister, neden? çünkü yurtdışı ne yapar bilemiyyoruz... o zaman benim taktiğim şudur,,,
Vade sonuna kadar yüksek ihtimal bugünkü düşüğün bir yükseği olması gerekir, buda esasen 33500 den yukarda olamaz, en makul seviye 32-33000 aralığıdır diyorum, bu durumda o seviyeleri bekliycem, yada bu hafta daha düşecekmiyiz görmeliyim, saygılar....
Gösterge bir süredir AKBNK oldu GARAN iyice uyuzlaştı. Ondaki hareketi dikkatle izlemek gerek.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
jelibon,bundan sonrası için ne diyor?
30.2'de alınan longlar, 30.5'de verilir. (longlama sonrası 29.5'e düşen fiyatlar ve yaşattığı stress için bu işi becerenlere teşekkürlerimi sunarım)
Konu sazan tarafından (18.02.09 Saat 17:05 ) değiştirilmiştir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri