Subat vadeli endeks-30 kontrati 32.50 dolayinda geçirdigi bir kaç günlük aranin ardindan 31.00 altina gelmis durumda. Düne damgasini vuran hadise 20K yeni pozisyon açilmasi idi, yeni opsiyon satislari geldi. 30.50- 31.00 bölgesi teknik açidan kuvvetli, durmaksizin asagi devam düsük ihtimal. Buralardan bir yukari tepki beklentimiz devam ediyor, yani short-cover yapilabilir. Tepkinin max hedefi olarak 32.50- 32.80 bölgesi görünüyor; 31.40- 31.70 boslugu dolmadan tekrar asagi yönelirse piyasanin ekstra zayif olduguna karar vermek gerekir. Subat vade sonuna kadar short pozisyonlarin korunmasi önerimiz devam ediyor. ekinvest.com
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
5 dakikalıkta ters flama dikkaat
Körün istediği bir göz. Allah verdi iki göz. Hisseleri şimdi düştü simit fiatına, biraz daha bekler susam fiatına düştüğünde bi güzel toplar onları. En fazla bir sene sonra Üç liradan gene Yurdum insanına ikram eder onları. Senelerden beri yaptığı bu değilmi. Yoksa o imparatorluk medya geliri ile kurulmadı. (Nerdeyse komplo teorisi üreteceğim şimdi. )
O cezada beş seneden önce sonuçlanmaz. Hemde kuşa dönerek. o ceza doğana değil biz değerli yatırımcılara kesildi. Doğanın umuru olmaz. Saygılar.
NUNUş nerdesin..ABD den yeni haber yeni gündem yok mu..Abooomanın Mor-kıç paketi v.s v.s.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri