yarın için açılıs tahminleri...?
yarın için açılıs tahminleri...?
Dow en düşük kapadı. Eyvaah Longçular olarak şimdi toku yedik..Ben bu kadar beklemiyordum..
Yarın uzun süredir ilk defa zarar yazcam galiba.
Çok düşer mi acaba ?(
![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Vallahi sanko saolsun.Tera da saolsun.Laptopsuz bırakmadılar bizi.1i gidiyor biri geliyor.Ailede komple herkes laptoplu oldu.İllaki bendeki bozulursa birtane boş yedek var.3 tane de diğer aile fertlerinde sankodan var.Hepsinden memnunum birinde bile arıza çıkmadı.Yaşa sanko.Ama benden esas parayı sanko kazanmıştır.1ytl idi ozaman ama şimdi terada adet olarak daha çok işlem yaptım ama tera sankonun yarısından bile az kazanmıştır.Tera da saolsun aslan gibi lg plazmamızı aldı hamdolsun.Böyle eşantiyonlar oldu.Ama şimdi komisyon bedavaya yaklaştığı için.Kurumdan kovulma riskim bile var.Artık komisyon indirimi yok.Geçen gün onbinde 0.6 ile info yatırım aradı.Cevabım güle güle oldu tabiki.Genel müdür gelecekti bir yemek yiyecektik.Daha sonra genelmüdür yardımcısı ben gelecem dedi.Ben de dedim sen gelme müdürün gelsin.O gelmeyecek dedi işi varmış.Ben de ozaman hiçbiriniz gelmeyin sanki ben size telefon açtım da gelmek için beni uğraştırmayın boşuna dedim.Piyasada onbinde 0.6 bile var haberiniz olsun.Paranızı bu soygunculara kaptırmayın.Az canımı yakmadı hepsi 5 6 liralardan.Bugün o komisyonlar olsaydı hangi işyerinde makul olmayan bir şartta çalışacaktım bilmiyorum.Hatta kriz bile gelecekti çıkarılacaktım.Allah kimseyi düşürmesin namerdin eline.En son genel müdür gelmeyecekmiş dediler.Ben de genelmüdür gelmeyecekse senle tanışmaya gerek yok dedim.Adamlar daha verdiği ilk sözü tutmadılar.Bende gelmeyin daha dedim gönderdim.Defolup gittiler başımdan.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (18.02.09 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.
ayilana gazoz!!!! bayilana lİmon!!!!
dol dol kara bakir, dol dol dol /2
dol dedİkce dolarsin
başima ne İşler açarsin
kazdim kazdim kum çikti
kum dİbİnden su çikti
yazik oldu beş bİne
şak şuka, şak şuka, şak şuka, şakada şuka
doyamadim, tadamadim, yİyemedİm
şakada şuka![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
dow kapanısı 7552 ve suankı fdow degerı 7521 e gore en fazla 300 puan belkı eksı acarız bence
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
niye felaket senaryoları türedi tekrar ? biz kapanırken dow kaçtı ?? durun bakalım 7450 var eski dibi orayı kırarsa eyvah deriz daaha birşey yok
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri