dowda babalardan olsam bu obomayı izlerken uyuz olup ne var ne yok satardım heralde tamamenn vatan millet sakarya yapıyor
[TAHSİN AMCAMIZ YOKMUŞ..................evet ben de demin okudum çok üzüldüm.böyle yeri dolmayacak,ailemizden biri kabul ettigimiz insanların vefatı gercekten acı veriyo.dilerim mekanı cennet olsunonsuz avrupa yakası gercekten yetim kalıcak..belki de biticek..artık bi önemi de yok zaten..konu dışı ama bu da hayatın bi parçası.
quote=cbaykus;86301]
http://www.haber7.com/haber/20090217...i-kaybetti.php[/quote]
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
aha kapitalizm yetişti
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
meleklerle birlikte uyu gazanfer amca..
Konu nunu tarafından (17.02.09 Saat 23:44 ) değiştirilmiştir.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Çok Uzman
bu tepkinin simdi gelmesi iyi oldu. daha fazla dususe yol acildi.
Konu nunu tarafından (17.02.09 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
kominizm hortladı![]()
laissez faire, laissez passer!.
(birakiniz yapsinlar, birakiniz gecsinler!)
Konu nunu tarafından (17.02.09 Saat 23:49 ) değiştirilmiştir.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri