4 üncü parça poziyonlar geldi, hayırlısı bakalım.
4 üncü parça poziyonlar geldi, hayırlısı bakalım.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Fantazi mhiyetinde...1/10..550 long..tırsssssssss
30550 uzun sistem dışı geceyede uzun
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
onum arkam sagim solum yusssuufffff
cidde korkuttu bunlar nasıl veriyorlar dowa
625 uzadımmm bize mal yedirmickelerse 31000e kadar tepki bekliyorm
seansdan sıkıldım ya fox tvde bez bebek izliycem
bakalım nana napıcak
Bir yerde yusufcuklar artmıssa orada korku hakımdır, bir yerde korku hakımse orada shortlar tavandadır, hemen longlamak gerek![]()
Konu oğuzt tarafından (17.02.09 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Ben yarın 31000 üstünde açılış bekliyom![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri