17.02.2009 15:30:06 *abd'de şubatta new york fed imalat endeksi -34.65 (beklenti -24.0, önceki -22.20)
17.02.2009 15:30:21 *abd'de şubatta new york fed fiyat endeksi -20.69 (önceki -3.41)
17.02.2009 15:30:28 *abd'de şubatta new york fed istihdam endeksi -39.08 (önceki -26.14)
17.02.2009 15:30:34 *abd'de şubatta new york fed yeni siparişler endeksi -30.51 (önceki -22.81)
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Az sonra 800 de yalan olacak...
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
spot30-- 30900da duman oldu stop.
abow garan. parçaladı merry![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
merry 15 milyon lot garan verdi. endeks para çıkışı -38 trilyon
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
800 psikolojik direnci calisiyor...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
kan, şiddet, öfke, panik, tecavüz, cinnet, minnet, Kayahan, jelibon.
herşey var.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu sefer uzunda kapanışa kadar bekliycem, toplaması lazım...
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri