5 dakikalıklarda 56 tikten sadece 15 tanesi yeşil.
adabıyla bile düşürmüyorlar
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
selam millet, 30850'den flatim. wall mart-i bekleyecegim...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Sabahtan beri FSPX'te 800 destekmiş komedisi oynandı ne komik.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Telefon hatları kesik, yeni açtım, piyasa"ne olmus boyle ya...
30850 den uzun deneyelım bakalım, kasıntı tuttu![]()
ben kaçar bundan sonra yeni birşey yoktur yazılacak.
etkileme olur, kapanınca dönerim.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
vobix şu apds seneryolarının hepsini bi kopyalasana buraya sana zahmet
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Kimse kusura bakmasın beklentim değişti bu hafta 29000-30000 aralığına düşücez, beklentimde biraz değişiklik oldu o kadar, saygılar...
Ralli moduna girmek için bir bakalım elde ne var
Dışardaaa....; ı-ıh birşey yok,
İçerdeee...; hiç birşey yok,
Tamamdır, bu dmektır kı rallının elı kulağında, longlarımı 5000 puan yukardan mı versem, 10000 puan yukarıdan mı?
İşte, tipik ky psikolojısı budur![]()
Bugün en kötü senaryo ve KYye yapılabilecek en terbiyesiz davranış XU100'ü 24000-25000 arasında kapatmak olur(24000in az üstünde kapanış olursa en kötüsü).
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri