al-satla 5000puan kazanıcaksın deseler birde uzerine yatıp 2500puan deseler hiç düüşünmem 2500puan olsunn yatayım derim..
al-satla 5000puan kazanıcaksın deseler birde uzerine yatıp 2500puan deseler hiç düüşünmem 2500puan olsunn yatayım derim..
IYM "destek"te azar azar malları yedirdi.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Uzun süredir bir sürü kişinin işlemlerini izliyorum.. Parayı sadece al-sat yapabilenler kazanıyor.
Bekleyerek para kazanmak için çok kısa dönemler var sadece o dönemlerde para kazanılır...
Özellikle VOB'da uzun vadede al-sat yapmadan kalıcı olmak imkansız diye düşünüyorum...
09.02- yani 9 şubat vob aps 200000 üstüne çıkarak tarihi rekorunu kırdı,
ogünden itibaren düşüş başladı ve hala vobta düşüş devam ediyor, geçen hafta vob aps 150000 küsürlerde düşüş durdu ve şu an 180000 civarı,
bundan anlam çıkartan iyi para kazanır. ben tekrar long.
kanki gun ici alsatla 1 i 3 yaptım.. pozisyonda yattım gun sonuna pozisyonla girdim 3 ü 2 yaptm....
kankiş ben harıl hurul alıp satmıyorum yanlıs anlama.. sadece 31000e teknik onemli destek diyorsa.... ordan yarım long alıyorum baktım destek calısıyor 10 dk sonra yarım daha alıyorum ucyuz besyuz puana realize edip o gun bidaha islem yapmıyroum isterse ralli olcagını biliym yinede elimi surmuyorum
stopumuda yuz 2yuz puanla sınırlı tutuyorum stop ettikten sonra ogun daha elimi surmuyorum.gun sonuna flat
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Sen güniçi vob un işlem hacminin %5 ini tek başına yapıpda, yani o kadar al sat yapıpda, nasıl aynı anda hem spot a ve spot un bilimum değerlerini bakmaya yetişiyorsun, genç olmak başka tabiii ama göz lazım, şahsen artık fazla bişeye bakmıyorum daha rahatım, gözlerimde ağrımıyor, sürekli limonlu bişeyler içmiyorum, sadece limonlu çay sigara ve vob rakamına bakıyorum..
1 haftadır shortta bekleyip hiç al-sat yapmayanda kazandı arkadaşlar.
endeksteki hisseler
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri