anlaşılmışdır ki geceyi bilemeyene mama yok burda
anlaşılmışdır ki geceyi bilemeyene mama yok burda
Konu Vob Trader tarafından (17.02.09 Saat 12:40 ) değiştirilmiştir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Muhtemelen Yeşil kamayı çalıştıracaktır.. 970-980 üst kanal.. 930 lar alt anal dersek .. 930 un aşağı kırılması durumunda tekrar 7xx lü rakamlar gündeme gelebilir..
975 dolar üstünde ise 1000 dolarların üstünü konuşmak gerekir.. O zamanda genel durumun değerlendirilmesi söz konusu olacaktır.. Daha yukarımı? Boğa tuzağımı?
![]()
Bugünkü hareket aynen bir kaşığa benzedi. Kaşık formasyonu oluyor![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
050 den ek long
geçen haftalarda TGB ve IYM farklı günlerde 40 dakikada 10.000 kontrata yakın kısalamışlardı. sonrasında baya bi yukarı gitmiştik.
bugün de aynı ters pozisyon performansını bekliyorum ben IYM'den.
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
saat 12 de zew endeksi açıklanacak.. avrupa'ya tepki gelebilir..
Haydi Obama abi...Senden Obiwankanobi tarzında bir action bekliyoruz..Longumu giydim bekliyorum, tostunu yemiş bekliyor konumuna gelmek istemiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri