bugünde işc,yapıkbnk çiziyorlar...önemli olan tcelli ne zaman çizecekler...tcell endeksi%12-13 etkiliyor..yani neredeyse garantinin 2 katı...bu hesaplamalrda ilginç..piyasa degeri düşünce etkisi azalıyor..oysaki ekonomi için garanti ile tcell bir olur mu..
Konu abka tarafından (17.02.09 Saat 11:44 ) değiştirilmiştir.
ereğlinin teknik bozuk olmasaydı dün bügünkü direnişi garantiyle değil ereğliyle yaparlardı.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Hertkesin tarzı farklıdır. O arkadaş günde bilmeme kaç defa al sata giren briis olduğu için bırakın iki gün öncesini 2 dakika önce bile artar dedikten sonra Borsa düşer diyebilir. Kişilern tarzlarını biraz tanıyalım diye belirttim sonra arıza çıkıyor forumda.
(Asti mutlu musun gene geride kaldımBu sefer randomly değil sıraly okuyorum)
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
275 long.. stop noktam 150.
hortladı efg allak bullak eder ortalığı.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
off bu sefer daxın düşüşü azaldı bize göre. ne gıcıkya, mal satacak adam bulamıyorlar.
275 1/5 long
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri