ben sabah 32000 altında açılacağımıza ihtimal vermiyorum uzuncu olarak
ben sabah 32000 altında açılacağımıza ihtimal vermiyorum uzuncu olarak
Konu nunu tarafından (16.02.09 Saat 02:21 ) değiştirilmiştir.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Sabaha sürpriz bir açılış olabilir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Biryerlerde okudum ya da izledim, tam hatırlamıyorum, 800 altı felaket demıslerdi. (Hatta demişler mıydı, onu bıle hatırlamıyorum, sp 800 e yaklasınca heyecan yaptım bırden. tesekkurler sayın astatın ve sayın nunu.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
sonunda 1.5 ay geçti.
18 şubat yaklaştı.
muthiş bir dönüş haftasındayız.
herşey ralliyi gösteriyor.
salı günü hafif düşüş hakkı hala mevcut, futurelar yalan söyleyecek iki gün dalgalanacak. en düşük kapanış ihtimali 7820 dir. altı yoktur. sarkma kesin olacaktır. ve al fırsatı verecektir. salı önce sert düşüş sonra artı kapanış yüksek olasılıktır. son bir kapitilasyonu göreceğiz yani, ve mal toplanacaktır bu sırada.
en düşükten long açacağım, düşüşler benim için alım fırsatıdır, asla yeni dip yoktur.
sonrasında 3 ayrı senaryoda 9400, 10000, 12500 hedeflerdir.
bu senaryolardan bahsetmeyeceğim.
oluşunca hangisi olduğunu söyleyeceğim.
sadece şunu bilin 10000 e gidecek senaryo en kötüsüdür. ve en yüksek ihtimallidir. sonraki düşüş senaryoya yani C düşüşe daha var. ona sonra bakacağız. hele bir önce B yükseliş bitsin.
Tr için bütün gelişmektelerdeki gibi bir ayrışma bekliyorum. hala şimdilik ayrışmadı, daha güçlü olacaktır. dikkat.
buarada bahsedilen asla bir ekonomik düzelme değildir, ekonomik düzelme olmayacaktır. veriler haberler tırı vırıdır. içinde olduğumuz trendler bellidir.
bu trendlere ayak uydurulacaktır.
sevgiler.
Konu jelibon tarafından (16.02.09 Saat 02:43 ) değiştirilmiştir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
niçin yeni dip olmuyor?
gözlenen endeksler düşüş yapıyor, ama çoğunluk hisse yeni dip yapmıyor,
oluşan dip azınlık hissenin kapitilasyonuyla oluyor.
sp dowdan ayrışıyor. dikkat yeni dip yok. kasım dibi, görülmeyecektir.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri