Sayfa 4129/13018 İlkİlk ... 312936294029407941194127412841294130413141394179422946295129 ... SonSon
156216 sonuçtan 49.537 ile 49.548 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    6
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    102
    Toplam Teşekkür
    55 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı nunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu bahsettiginiz ozellik diger araci kurumlarda da var ama yine de hatirlatma icin tesekkurler..

ya ne musterı temsılcısı yaa onlar eskıden dı 23 yıl onceden sımdı cep ten ıslem var sartlı emır bıarkma var musterı tem var ayrıca call center var isiziki yınde tehlıkeı 1 kişi nekadar takıp edebılırkı sızın portfoyunuzu.paranız kadar muamele gorursunuz.her zaman soylerım kucuk değil buyuk kurummmmmm

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür
    2.197 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı asyalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ne musterı temsılcısı yaa onlar eskıden dı 23 yıl onceden sımdı cep ten ıslem var sartlı emır bıarkma var musterı tem var ayrıca call center var isiziki yınde tehlıkeı 1 kişi nekadar takıp edebılırkı sızın portfoyunuzu.paranız kadar muamele gorursunuz.her zaman soylerım kucuk değil buyuk kurummmmmm
    valla ona bakarsaniz program tradingler var, siz hic birseye karismiyorsunuz, herseyi kendisi yapiyor..
    Konu nunu tarafından (14.02.09 Saat 03:56 ) değiştirilmiştir.
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

3. The Following 3 Users Say Thank You to nunu For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    6
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    102
    Toplam Teşekkür
    55 Yazısı Teşekkür aldı

yalnızz onlarda tehlıkelıı sız ssartlı emır bıraktınız.eger tek kalemde yıkarsa alış kademesını sızın emrınız pasıfte kalıyor ve gerceklesmeden yukarı veya asagıı al basına dert li belayııı

Teşekkür Teşekkür 
    6
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    102
    Toplam Teşekkür
    55 Yazısı Teşekkür aldı

ben bu konuda baya dılım yandıı sankodan bır kac kez oldu işim geregi dışarda oldugum ıcın akıllandımm kımseye ulasamadım.simdi 4 koldan saglama alıyorum kendımı.calıştıgım kurum matrıks mobile bagladı cep telefona.ayrıca dealerımın cebı caldırıyorum o gerı donuyo baktım donmedı işlemı cepten internet ustunden yolluyorum veya genel mudurlugu hemen arayıp call centerden ıstemm hadı 1 kademe kacar 2 ama 3 kademeye ben vapurda ıken bıle yetısıyorumm

6. The Following User Says Thank You to asyalı For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür

Breaking News

Senate approves $787 billion economic stimulus, sends to Obama for expected signature.

paket senatodan gecti.
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

8. The Following 7 Users Say Thank You to nunu For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı asyalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalnızz onlarda tehlıkelıı sız ssartlı emır bıraktınız.eger tek kalemde yıkarsa alış kademesını sızın emrınız pasıfte kalıyor ve gerceklesmeden yukarı veya asagıı al basına dert li belayııı
    Onunda çaresi var. 32500den shortsunuz 32800e şartlı emirle stoploss koyacaksınız diyelim. Şart fiyat 32,800 emir fiyatı 33,000 yapın. 32,800 görüldüğü saniye alış emriniz piyasaya gönderilir. 33,000e kadar aktifteki ilk satıştan alır. Sadece HSBCnin mutluluk çubuğu diktiği günlerde işe yaramaz.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Nebraska, Florida banks are latest crisis victims...

iki bankaya daha el konuldu.
    biraz once bir bankaya daha el konuldu...

Illinois bank becomes 12th failure of the year
    Her hafta üç bankaya el koyma operasyonu devam ediyor ve bu haftaki kontenjan da doldurulmuş oldu.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

11. The Following 3 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

herkese selamlar

dun ogleden sonra cok ugrasmama ragmen foruma giremedim umarim yonetim okuyordur

persembe gecesine long girmistim ve itiraf edeyimki yapilmamasi gereken yanlis bir pozisyondu ancak bazen sans faktoru de etkili olabiliyor sansimiz yaver gitti obama efendi iki cumle kelam etti gebermis dow toparladi

cuma sabahi Allahtan fdow musaade etti acilista longlari TAMAMEN SANS ILE okuttum

cuma ogleden sonraya kadar flat devam ettim

yukselemeyen borsa duser mantigiyla short actim ve haftasonuna short girdim

sanirim dun gece paket kabul edilmis

edilsin bakalim tamamen olu dogum gibi birsey

cnn takip ediyorum adamlar trilyon dolar beklentilerine girmis durumdalar daha birinci paket cikmadan adamlar ikinci paketi beklemeye basladilar,sigara ictigim yillar geldi aklima daha 1. sigarayi icerken icecegim 2. sigarayi dusunurdum bagimlilik iste

bu paketin akabinde 7600 gormek farz oldu artik

sebep?hazir:

bu paket cevap veremeyecek kadar kucuk o zaman

satin efendiler dowu
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    1.140
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    770
    Toplam Teşekkür
    268 Yazısı Teşekkür aldı

14. The Following 4 Users Say Thank You to deks For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.140
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    770
    Toplam Teşekkür
    268 Yazısı Teşekkür aldı

Bankalar iyimserliğe gölge düşürdü

ABD hükümetinin ev sahiplerinin icradan korunmasına yardım ederek konut sektörüne destek olacak bir planı gelecek hafta açıklayacağı yönündeki haberler Wall Street'in haftayı yükselişle kapaması için yeterli olmadı. Bankalarla ilgili süregelen endişeler sebebiyle ABD borsaları Cuma gününü düşüşle kapattı. Son banka kurtarma planının yatırımcıların endişelerini bastırmada başarısız olması ile finansal hisseler hızla geri çekildi ve Dow Jones 20 Kasım'daki düşük kapanışından sonraki en düşük kapanış seviyesini Cuma günü gerçekleştirdi.

JPMorgan hisseleri Cuma günü % 5,7 düşüşle Dow'daki en çok değer kaybeden hisselerden biri oldu. KBW Bank Endeksi %5.3 düştü ve haftayı toplam %14'lük bir düşüşle sonlandırdı.

Wells Fargo % 6,2 gerilerken, Sanford Bernstein analistlerinin bazı bankaların ABD Hazinesi'nin uygulaması beklenen stres testinden çıkamayacağını belirterek Fifth Third Bancorp'u örnek göstermesi bankanın hisselerinin % 9 düşüşle 2 dolardan kapanmasına neden oldu.

Michigan Tüketici Güven Endeksi'nin beklenenden düşük gelerek son 3 ayın en düşük seviyesine gerilemesi satışların diğer sektörlere yayılmasında etkili oldu. 789 milyar dolarlık teşvik planında yer alan vergi indirimlerinin tüketicileri harcamaya yöneltmeyebileceği kaygısı perakende sektörü hisselerinde satış getirdi.

Dow Jones Sanayi Endeksi % 1.04 düşüşle 7,850, Standart & Poor's 500 Endeksi %1 düşüşle 826, Nasdaq Bileşik Endeksi ise % 0.48 düşüşle 1,534 seviyesinden kapandı. Dow'da yer alan 30 hisseden sadece üçü yükselişle kapandı.

Bu hafta S&P 500 %4.8 düşüşüyle Kasım sonundaki düşüşten bu yana en kötü haftalık performansını ortaya koydu.
    Piyasalar Pazartesi günü Başkanlar Günü tatili olması nedeniyle kapalı olacak.

16. The Following User Says Thank You to deks For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her hafta üç bankaya el koyma operasyonu devam ediyor ve bu haftaki kontenjan da doldurulmuş oldu.
    ilerleyen saatlerde bir bankaya daha el konuldu ama..

FDIC shutters four banks in one day

Oregon, Nebraska, Florida, Illinois bank failures bring year's total to 13

18. The Following 3 Users Say Thank You to nunu For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

ilerleyen saatlerde bir bankaya daha el konuldu ama..

FDIC shutters four banks in one day

Oregon, Nebraska, Florida, Illinois bank failures bring year's total to 13
    Desene artık haftada 3 tane kesmiyor bunları...

20. The Following 2 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)