spota bak yavrum......
yalancı fdowa ayak uydurup hareket çekiyordu...
alırlar gazını seninde..
spota bak yavrum......
yalancı fdowa ayak uydurup hareket çekiyordu...
alırlar gazını seninde..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Ben çıkıyorum....
yazıyorum....pazartesi ŞHORT....4/3
3/1 kaldı ne yapalım.......................
Dow da - %5 yapar
Konu mbm tarafından (13.02.09 Saat 16:53 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Short kapandı.(32625-32225)Yakın takip,yön belirlemece.Hafta sonuna sanırım flat.
petrol ofisine yanıyorum
dün 3.48 den yakalamıştım bugün 3.68 den saldım sonra o da uçtu
Yeni idim kardeşiniz oldum
32200 den tekrar kısa bugun sistem çarpma günüymüş
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
neyse bugün dowda sert hareket olmayacak.
salı günü olacak.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri