475 den alıs 525 den satış, 5 saattir böyle iyi vallahi..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
vermek ıstemıolar ama dax da sıfırlarsa paşa paşa eski çamlar bardak olur..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Bunun bir de iş atramak için şuadan geldik para bitti dönemyioruz versiyonları var.
Askeri hastane çıkışında birine denk geldim onu savdım köşeyi dönüp 50 mt ilerledim biri daha çıktı. Ona da az önce arkadaşına verdim diye savdım. Söze başlangıç şekilleri " Abi, yanlış anlama dienci değilim" şeklindedir. Bu tür kişilere yardım etmektense ihtyiaçlarını gidermeye çalışınca %90ının numara yaptığı ortaya çıkıyor. Gerçekten ihtyiacı olduğuna inandığınız ama yardım edemediğiniz kişileri de Sosyal Yardımlaşam Fonu için kaymakamlığa yönlendirebilirsiniz.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Dikkat 5 dk sat 10 dk sat ama saatlik al vermek üzere eli tetikte hızlı hareketlere gebeyiz!
60dk de ucgen var gibi 32600 uzerinde 33000 kapısı açar
32425 ten short 32000 e inerse kapatacağım.stop 32700
425 e alış yazmamak için zor tutuyorum kendimi altların dolu olması düşündürüyor.
Anadolubanktan hangi allahın adamı ıslem yapıyorsa 525 den alıyor 475 den satıyor ,
habıre
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
halil beydir belkim![]()
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri