Bu işlerin arkasını, dönen tezgahları bilen olsa olsa
CADERAL bilir...
Söylerse o söyler ama....
Kızgın degilse dimi?
yaw bu tradexpress sankodan
olan war mi
calismio mendebur
sankoda kopmalar oluo denilen hadiseler bunnar mii?![]()
daha önce de böle durumlarda sanko da vob client denen programın daha sorunsuz oldgunu duymustm..bilginiz olsun
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
lafla peynir gemisi yurumuyor ancak obama yurutmeye calısıyor
dun dow un toparlaması ımkansızdı adam ıkı laf ettı gunu kurtardılar aslında fenada olmadı long acmıstım ve zarardaydım fırsat bu fırsat sabah kapadım longu bıraz yukselse short acıcam tekrar
nereye kadar lafla goturecekler bu ısı?er gec dow gocecek derım ben
herkese bol kazanclar.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
a.t...diye bir site var..ordan...sn..babo yada saldırı olmuş....beni de iyi tanırlar *****ler....iyi dostlarım da var orada omları tenzih ederim..ama moderatör ve adminleri .eşkiyamıdır..dansöz müdür neyse....zalim ve işi bilmez biri..sadece ona biat etmelarini istiyor..o da başka birine biat ediyor....dandik iş yani.....biz biat edenlerden değiliz....zülmu nerde görürsek karşı çıkarız..sadece gazzede değil...zalimlere ve zülme karşı geliniz............
![]()
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
YOK HOCAM ÇALIŞMIYO bendede
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri