Bu amcaların eşgalini de versenız bi zahmet sayın parderi
Bu amcaların eşgalini de versenız bi zahmet sayın parderi
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
kaç yıldır borsadayım, şunu öğrendim, kimse kimsenin uzerıne oynayamaz.
Oynamaya çalışır kısmen başarılı olur, ama sonu parayı sıfırlamaktır.
Bunlar şehir efsanesi...
Boşuna zart zurt etmesinler, önlerine bakıp para kazanmaya çalışsınlar...
Ben ne tahta yapanları gördüm, şimdilerde ekmeğe muhtaç kaldılar...
Konu teo tarafından (13.02.09 Saat 12:52 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
o iki kişinin teo ve ben olmadıgını nerden bliyorsunuz mesela......
yada cırcır ve astatin...![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yahu hakikaten bir röntgendir gidiyor.kimler bunlar ve burada okuyup buradaki bilgileri nerede hangi sitede satıyorlar geri kendi görüşleriymiş gibi?
bilen birisi yazar mı? buradan olmasa da özelden.merak ettim bu öküzleri
yazmazsanızda canınız sağolsun![]()
Çok enteresandır . Sabahtan beri 425-450 al 550-575 sat. 4 tur yaptım. yarım günde ilk defa bu kadar tutturdum.Dünden kalanlar hariç. Ama öğleden sonra bunu yanıma koymazlar. Ben çekiliyorum kenara. Bu kadar benim için iyi kazanç. bereket versin .
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri