dünkü 32400 uzunları kapatıp,32650 den kısa...
günaydın dostlar,bikaç gündür karanlıkları oynuyor olsamda
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
32725 de yük boşaltmak için sıraya girdim
Burada torrentler var http://www.torrentreactor.net/find/a...et-eod-torrent
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
sistem salıdan beri sat da..ama son hareketle short cover e çok yaklaşmış..32700 sisteme göre kuv. direnç olarak duruyor..
çok yukardan alda açtılar...
normalde fdow aşagı gibi...
mecbur uzadık... sistem öncelikli...
sat verir kısalırız..napalım....
Konu mbm tarafından (13.02.09 Saat 10:34 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bugun yukarı trend olma ıhtımalı var.
S&P halen yatayda, bunu da kullanırlar sanırım, yurt dısı yatay olunca en ıdeal durum, dıledıgını yaparsın tahtada...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
32500 lerde takılırsak,tobo oluşurmu ki..bu arada flat oldum...sistem enter verinceye kadar(al deyinceye kadar) bekleyeceğim..uyumsuzluklar var..
Konu abka tarafından (13.02.09 Saat 10:39 ) değiştirilmiştir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri