Bende dow 7500-7600 yeresinden döner diye bakıyorum, ama bakalım oraya insinde durumu görelim ne olur ne olmaz, saygılar
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
DJ da 60 dakkalıkta balon daralıyor. Umarım daha patlatmaz.
sen ne ima etmeye çalışıyosun mesajlarımı alıntılayarak? haklı çıktım diye dalgamı geçiyorsun yoksa senden çok biliyorum sen bu işi bilmiyorsun mu demek istiyorsun? senin karşında çocuk yok. vob açıldığında işleme başladım ben de. ali perşembe madem çok iyi biliyormuş o apdsleri kendi nerde şimdi hawaidenmi işlem yapıyor. bu ben bildim ben demişdim havalarınız maşallah çok yerinde. aferin tolga mat ettin beni. bugün de longum maliyetim 32125. sevin hadi
Konu Vob Trader tarafından (12.02.09 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
ben aralık 17'de bir arkadaşla şubat vade 25.000 görecek diye iddiaya girdim.o iddiayı kazanıp yemeği yiyeceğim.
34.000de full kısadayken 34.800de SL yaptım. 35.250den tekrar ayulamışken 34.000de hah zararı kurtardık hatta kara geçtik deyip kapattığımda seviniyordum. eheh.![]()
Şu an 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 konuk)
Yer imleri