kısa kaldık geceye acayip huzursuz ama
kısa kaldık geceye acayip huzursuz ama
dowun bu gece yukarda kapama ihtimali uyumsuzluklara göre hiçde az değil....
ama long yemedi....elim gitti geldi....
kısaları 31750 den kapattım.......
geceye flat.....
ya direkt 7300 e gidecek... non stop..yoksa teper ...
aşagıda olsa farketmez.. ben alacagımı aldım......
Konu mbm tarafından (12.02.09 Saat 18:21 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Geceye kısada kaldım..
geceye 31.800 LONG...
hamama girdik yine...bu sefer öpecekler galiba.her seferinde kaçtık PY nin kucağından
5 dalga saydım aşağı ama var ya yanlış saydımsa var ya oyyy oyyy burnumdan getirirler emdiğim sütü.ter bastı bile şimdiden![]()
Vob trader, juliano, seyyah, parderi
Jerfin, nunu, furkan, bull market, astatin,
Mbm, çbaykuş,
Konu bull market tarafından (12.02.09 Saat 18:27 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.
Bence PY uzunda (yanlış analiz olabilir)
Yakaladığı ilk fırsatta sert yukarı yapacak, 15.30 da neredeyse yapıyordu eğer yurtdışı izin verseydi.
Sizce bu analiz doğru mu?
Teorik olarak buralardan long yapılması mantıklı idi..Bence şu aşamada terlemesi gerekenler biz - kısacılar
E peki neden kısadayım..
DJ in "biriken stresini" %5-7 lik hareketlerle attığı çok nadir günler vardır..Hah işte ben fantazi adamı olduğumdan bugün o gündüre oynadımDeğilse de sorun değil...900 gaple açılmadığı sürece yukarı, bozulmam alınmam gücenmem...
İkinci derece sebepler ise; Sistem kısada...Dün pek bir şefkat görmedi bu konudaki mesajım ama tekrar tekrar söylüyorum, dün BDDK başkanının yaptığı açıklamaları iyi okuyunuz..Orda çook önemli mesajlar var önümüzdeki 3-4 ay için..hemde çoookkk
Konu Astatin tarafından (12.02.09 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri