Kısadan memnun olmayanı döverler bugün![]()
Kısadan memnun olmayanı döverler bugün![]()
32550.nin üstü tuzak olarak değerlendirilmeli.....
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
31000 isterük
catedral uçağı düşürdün..............ama çok eyi oldu....malı götürdük.....senden korkulur.....cadı mısın nesin........
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
dolar 1.6640 mlb nın takasları geçmeden dolar fitili ateşlendi
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
AKBNK tabana gider
canım saolsun diyemicem pis terse yattım girdi 500 puan
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
44 numara giyerim nasıl geldi ama ayak.
bu dow manyak yazmistim veriden az once iyi olaganustu iyi veriye super kotu
super kotu veriye olaganustu iyi davraniyor.
category 2 deki steplerin ayni oldu once asagida develop yapti sonra drift sonra tam develop olmadigi icin minus develop yapti simdi developu tamamlayip fully curve olusturup bitirecek. iyi yorum yaptim ama.
Konu Dantes tarafından (12.02.09 Saat 17:50 ) değiştirilmiştir.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
yok gitmez akbnk..yatayda mal verme gibi duruyo bu hareketler..önce saglam bi düşüş sonra acaba tepkı gelırmı dıyenlerı avlama hareketi..bı de buyk panik olur bence en kotu ımkb10 kagıtları %3 4 düşer o zaman da yine müşteri bulmak zorlasır olmaz![]()
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri