ralli kokusu alıyorum
ralli kokusu alıyorum
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
sağ aşağıda bir buton var daire şeklinde yeşil 2 ok.ona tıklarsanız tamamlıyor.
Grafiklerin altında yuvarlak bir kısım var oradan tümünü yada 500 veri olarak yapabilirsiniz.. Yada ana menüde altta AYARLAR kısmına girip verileri tamamla diyebilirsiniz..
Her ikinize de teşekkür butonuyla gereğini yaptım. Yine de ayrıca tekrar yazayım dedim.
Teşekkürler...
Sevgiler...
Hade bakem be ,
ver coşkuyu ver coşkuyu...
ralli ralli ralliiii...
Evet, yarınki beklentimi açıklıyorum arkadaşlar
Şubat endeks30 kontratlarının 30.000-30700 aralığına gelmesini bekliyorum, saygılar..
32.650 ve 32.800 çok kuvvetli direnç..![]()
bende birşey sorayım arkadaşlar konu açılmışken...matriksle aynı konu ile ilgili..
akşam sabah seans bitinince pc yi kapatıyorum..
gece çalışmadıgı için sabah bütün grfikleri dediğiniz yerden tek tek 5-15-30-60-120-günlük çekiyorum...
15 -20 dakikamı alıyor....
bunun kolayı yokmu...
tek seferde mesele 5 dakikalıkta bütün grafikleri toptan çekmek mümkün değilmi....
teşekürler.......
Konu mbm tarafından (12.02.09 Saat 16:15 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
abd issizlik verisi geliyor gecen hafta en kotu veride boncuk bulmus gibi aldilar simdide kotu gelir bu sefer de almazlar sanirim verirler degisiklik olsun.verirlerse biz dayanbilirmiyiz acaba.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Hadi bakalım..Nası algılanacağı önemli..
USD Perakende Satışlar (Oca) 15:30 -%0,4 -%2,7 Yüksek
USD Perakende Satışlar (Otomobil Hariç) (Oca) 15:30 -%0,4 -%3,1 Yüksek
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (7 Şub) 15:30 626K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (31 Oca) 15:30 4788K Orta
Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)
Yer imleri