Konu VOBiX tarafından (12.02.09 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Çok Uzman
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
dünkü yarım porsiyon kısa 300 den yarım porsiyon uzun oldu ama dizlerim titremeye başladı
bi çizgi uğruna heba etmeyiz malı inşallah
Konu juliano tarafından (12.02.09 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir.
işin ilginç yanı topu topu 300 puan düştük.........
vaybe.......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Evet, dow u akşama sarkıtacakmış volsitrit sümüklüleri, newyork metrosundan arkadaşım telefonla haber verdi
Tahminen bugün dow 7650-7700 sarkar, benim tahminimdir, ama geceye tam tahmini akşam biz kapanınca yapıcam, saygılar..
Konu bull market tarafından (12.02.09 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir.
dolar talebi var...meri iki gün önce satmıştı....sermaye çıkışına dönmesin bu iş.....
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
32400 uzunlarla bekliyorum..fiyat aşşağı gittikce ,göstergelere yukarı çıkıyor..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri