Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Günün en iyi tahmini benim...
Bugün katılım fazla yokmuş, vobix dende hayır yok, vere vere teneke madalya kalmadı heralde,astatin ben forumu açmadan iyi geceler diyip sıvışmış, bana kaldı açıklamak, ama utandım biraz... saygılar..
Konu bull market tarafından (12.02.09 Saat 00:42 ) değiştirilmiştir.
yarın bana lazım olan 33.000-33200 arası tepkidir..iyi kısa yeri olur...buda iyi bir fdow la olabilir..
33200üstüne cıkmadan bu kısaları bozmam orası son nokta oradan tekrar uzun olurum
Buradan o serserilere gece gece ne demeliyiz?, okuyup okuyup plans yaparsınız haa, vay çakallar, voborsadan kaçmaz işte böyle, şimdi ilk önce öyle bi aklımızı karıştırınki, bu hafta burada akşamları pozisyonda kalanlara göre ertesi günün planını yapmaya devam edin, anladınız siz onları değilmi arkadaşlar
, saygılar...
Geçenlerde aracı kurumda birisi bana hava atıyordu, şöyle kar ediyoruz böyle iyi sistemimiz var falan filan...
Neyse duymamazlığa geldim, sohbet devam ederken, sordum, dünkü datalar nasıl geldi,iyimi kötümü,
Ne derse beğenirsiniz. Herhalde kötü geldiki, verdiler
Bu aracı kurumda çalışan bayları bayanları çok seviyorum, Bu kadar bilgisiz olup da , bu kadar portföyü nasıl buluyorlar... Birde müşteri ziyaretine gidiyorlar, yanında da kıdemli (uzman çavuş), teknikçileri ...Benim gibi teknik düşmanına(istisna kaideyi bozmaz...)
Konu teo tarafından (12.02.09 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Eskiden bulamıyolardı, 1 milyon imkb de hesap numarası varken işler iyiydi, şimdi bu hesapların sadece 1200 tanesinde nakit para varmış, bunları çekmek içinde komisyon indirimini bu topiklerden öğrendiler, böylelikle müşteri tutabilen tutuyo şimdi, bide parası çok olanlar var onları bikaçı kapmış işte yuvarlanıyor piyasa, saygılar..
30 puan yaklaşıkla bu gece bronz madalya senin. Tebrikler![]()
Konu VOBiX tarafından (12.02.09 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
trt-2 ye çıkan güzel bir hatun vardı..x aracı kurumun müdüresi diye takdim ediyorlardı..hatun güzel bir türkce ile konuşuyor..dinleseniz...bu hatun herhalde para basıyordur dersiniz...vay be ..oysaki o hatun 2004 de vip seansında benim müşteri temsilcimdi..sonrada işlemm yaptığımdı...onu dikkate alan çok amcaların battığına şahit oldum...
bunun için benim en sevdiğim aracı kurum;bana asla yorum,telkinde bulunmayan,danışmanlık yapmayan aracı kurumdur..ha! tabiki komisyonuda az olsun...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri