32400 uzunları kapattım..zaten sistem dışı idi..sistemler okkalı sat da..geceye flatim..
32400 uzunları kapattım..zaten sistem dışı idi..sistemler okkalı sat da..geceye flatim..
Bende flat kaldım, artık duruma göre geceye poz alıcam, saygılar..
625 uzun devam.. veri sonrası aldım tekrar...
sat verene kadar....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
vob-30 subat suan kacta....ekran dondu yine offf
Yurt dışı yatayda olunca böyle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar, ben ana trend doğrultusuna shorta döndüm...
Başka türlü başedilmez bunlarla...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Kısa yapıcam yarınada, sanki 30 dakikalık grafiğe göre daha yukarı hareket bitmedi görülüyor, 33000 e hareketle alır gibi yapıp aslında kısa yapacaklar diye düşünüyorum, bu sebepten kısa poz alma durumlarını görmeden kısaya geçmiyim dedim, saygılar...
32575
32550-32575
32575 kısa.......iki gündür aynı...
kısa süreli 5 dakikalık al veriyo sonra tekrar sat.........
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri