Coca Cola nasıl zarar etmiş anlamadım,
Millet içinde fare var diye içmiyormu nedir,
Gerçi bende o haberden sonra içmeyi bıraktım...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
imkb 30 kagitlari hemen hepsi artiya gecmis ama endeks 30 hala ciddi eksi nasil oluyor anlamadim.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
o zaman birde sunu okuyun
dunyaca unlu asi mucidi ve firmasi pastor butun cocuklarimiza yaptidigimiz yuksek ucretli asilarin icine hala formeldehit koyuyor(tarim ilaci)
(sampuanda bile 10 yil once terkedildi)
herkesin guvendigi Bayer cocuklara icirilen suruplarin icine paraben(kanserojen madde) (sorumlu ureticiler artik islak mendillere bile koymuyor artik)
gerisini siz dusunun daha yazayim mi
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
2.seanslık mı söyluyorsnuz.. is garan yapı tcell %2 den fazla, ak %6 sahol %10 eksı durumda.gunlukte..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
BDDK başkanının açıklamaları,
Çok çok önemli..Bitvin dı laynsları dikkatle okuyunuz
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/10973748.asp?gid=254
32400 den longladım..stoplosslu..bazı göstergelerin al da olması ve plans gereği...gecen sene kullandığım ve dik iniş-çıkışlarda erken enter veren sisteme güvenerek..
yoksa şimdi kullandığım sistemin bugün al vermesi imkansız...
Konu abka tarafından (11.02.09 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir.
Sn Mbm en iyi gece poz siszde fikir alabilirmiyiz mahsuru yoksa??
yatayda uyuttular iyice.bakalım nereye kırılcaz
ak alıp sahol akgrt basıyolar
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
eğer sahol ve akbank etkisi olmasa fiyatlar en az 33 civarı olurdu
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 konuk)
Yer imleri