Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
tabi banka aptal degıl de..bu adamlar kendi aralarnda bile carpmaya ugrasıyolar bazen.seneyi hatırlamıyorm ama sahol o ara 6.5 cıvarlarıydı.yine boyle bı satıs vardı aıle ıcnde..sats yapana kadar adamlar aynı fıyatta tuttu .tabı o zaman ortam cok ıyıdı dunyada..sonra satıs gerceklesnce yukarı gitti sahol..o zaman da rakam yuksektı epey.yani payı dusukten alıp bı sure sonra da yukarı cekmek de büyük montanlı da olsa bi trade sayılır..zaten hava da kötü sineklere de malzeme çıkyo böyle..
ve sahol tabanı gördü
Konu marakes tarafından (11.02.09 Saat 11:15 ) değiştirilmiştir.
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
nezaman ihtiyatlı davranalım desek böyle oluyor gitti 250puan daaha alıcakken alamadık
31.925'e kadar inerse ve bu esnada akbank 4.14-4.16 aralığında ise (taban), dayanamam longlarım. 31.925 , %261 of 1 hedefi ve 60 dk'lık VOB grafiğinde çok güzel bir trendline destek noktası. Yaklaşırsak grafiğini vermeye çalışırım.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Ben yazana kadar yaklaştı. Grafik farz oldu.
VOB 60 dk'lık.
Hedef ve en azından Short cover noktası 31.925.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
para çıkışı -18 dünde -65 di tabi trilyon bazında![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Son yazı.
En az iki dip daha beklediğimi ifade etmiştim. (15 dk'lık grafikte). Biri gitti. Max 31.7'e kadar bir tepki sonrası, son bir düşüş daha bekliyorum.
yakalamışım ümüklerinden 35250 den...bırakırmıyım.....
tepkiye uzunla işim olmaz........flat belkide..
net al verdiği yerden bırakırım bogazlarını......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
bu noktaya kadar biraz sa ak la düştük..şimdi piyasa dipten dönüp dönmedgnı anlamaya çalışıyo.eger yeniden dibe ynelirse bu kez syn sazan ın öngördügü nokta nın da altı gelebilir bence..dger kagıtların domino etkisiyle..ama ben olsam dip yapmam döndü diye düşündürüp mal verceksem 2.seans da yedire yedire veririm..
syn nafiz kurum bilgisi göremiyorum seans içi ancak sonu göruyorum.ama ınanın bunun bi önemi yok.çünkü piyasada her fiyattan her malı alcak satıcak adam mevcuttur.burda biraz nihayi durum önemli..
Konu marakes tarafından (11.02.09 Saat 11:26 ) değiştirilmiştir.
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri