DJ NİN
8000 altına sarkmasını göstergelerde uyumsuzluk olarak gözüküyor....
DJ NİN
8000 altına sarkmasını göstergelerde uyumsuzluk olarak gözüküyor....
ABD Senatosu Barack Obama'nın 838 milyar dolarlık ekonomiyi kurtarma paketini onayladı.
ABD Senatosu Obama´nın canlanma paketini 61´e 37´ye kabul edildi. ABD Hazine Bakanı Tim Geithner bankacılık sistemi için 2 trilyon dolarlık plan açıkladı. Ancak kamu ve özel sektörü kapsayan planın içeriğinin yetersiz görülmesi nedeniyle Wall Street´te endeksler % 4 geriledi.Geithner 2 trilyon dolar olarak açıldığı banka kurtarma paketinde kamu-özel sektör fonunun kurulmasıyla 1 trilyon dolara kadar kötü varlık satın alınacağını, ayrıca bireylere ve şirketlere 1 trilyon dolar kredi verilmesi için program başlatılacağını söyledi.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bizim tahmin yukarıda kaldı ,dow kafasına sıktı yarın japanlarda harakiri yapacak anlaşılan biz kim bilir ne olacaz bu gidişle
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
23-29 aralık penceresinde tatiller nedeniyle 2 ocakta aşağı kırılım 9088 ile gerçekleşmişti.
sonraki tarihimiz ise 18 şubat, bir sonraki ise 13 mart.
18 şubatın terse dönüş günü olacağı ısrarım hala devam ediyor.
baya bir zamandır dip oluşumununun bitmesini ve yukarı kırılımın teyidini arıyoruz ancak gelmiyor. fakat iki kere güzel trade fırsatı oluştu.
teyid gelmedikçe dikkatli olunmalıdır.
teyid noktaları 900 ve 8500 dür.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bir sonraki nöbetlerimi yazayım;
Ben pek ilgilenmiyorum ama şans işte ...
17 ve 19 şubat
17 şubat tarihinden umutluyum 19 bana göre önemsiz
not: mesajı gönderdikten sonra jelibon'un yazısını gördüm nöbet tarihlerimin
varmış bir hikmeti![]()
Konu bonnie tarafından (10.02.09 Saat 23:06 ) değiştirilmiştir.
Yeni idim kardeşiniz oldum
7900 de zorlanıyor tutmassa şartlı stoplar devreye girip panik bir kapanışta olabilir
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri