Catedral,mmo,cırcır,furkan,gacırt
Bull market, jerfin, mbm, emrehan, seyyah, dream, oğuzt, teo, berdush
Jelibon, astatin
Bugun piyasadan birşey anlamadım,
Abd de plan uzerınde anlasma sağlandı, bad bank planı aşağı yukarı piyasa tarafından bılınıyor, eğer piyasa guclu olsaydı 8600larda olmalıydı, ama gıdım gıdım gidiyor...
Bize gelince, sanayı uretımı -%19 (felaket habercısı)
RTEnin IMF acıklaması (felaket habercısı)
Ancak piyasa tınmadı bile. bilmediğimiz birşey mı var, körfezden fonlar sıraya mı girdi, ortadoğuda buyuk abi rolumu verıldı bize, not artısı sınyalı mı geldi, bu guclu durusun sebebı ne?
Benım yanıtım yok, Ölümüne short için yarın, olmadı sonrakı gün, oldu oldu olmadı daha sonrakı gun fırsat kollayacağımdır![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Kusura bakmassanız bir soru bu forum kimin yada hangi kurumun.
FDJI her yere ayar veriyor
Hayır pot kırma söz konusu değil, ben son derece kısıtlı bır bolgeden bilinen bır deyim sanırdım, iç anadoluya kadar uzanıyorsa benım cahıllığım,
deyımde şiilere yonelık bir yanlış ıma soz konusu değil kanımca, Kars Iğdır bolgesınde şiilere Tat dendiğini biliyorum, o yuzden sordum.
Astatın kardeşime;
şıllık tatlımıdır bılmıyordum sen yazınca oğrendım, ama ima da masum değilsin kardeşim, amacın tatlı iması olacak olsa başka tatlı adımı kalmadı, o ifadeyi başka anlamda sık kullandıgım ıcın, bana karşı iması bıle işime gelmez.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri