Okumanın öğrenmenin yaşı sınırı yoktur fakat kitabın yazarı vefat etti. Bildiğim kadarıyla da o kitaplar 2000 yılından öncesine ait olduğu için güncel değildir. Çünkü Teknik Anlizciler Yusuf Sarı'yı pir kabul eder. Ardından Ali Perşembenin Teknik Analiz mi dedin, hadi canıms ende isimli 4 ciltlik kitabı çıktı ama ilk cildi piyasada yok. Yaşar Erdinçin yine en az 10 yıllık yatırımcı ve teknik analiz sorgulanıyor kitapalrı var. Neticede okumaktan öğrenmekten zarar gelmez. Bilmediğiniz bir şey bile öğrneseniz sizin için iyidir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
İlginize teşekkür ederim sayın bonnie.
Farkına varmadan "sakıncalı" iması verdiysem yanlışlıkla olmuştur.
Öyle bir şey demek istemedim.
Henüz okumadım çünkü.
Sormamın amacı ; piyasada o kadar çok kitap var ki konuyla ilgili, bazıları gerçekten yararlanabileceğimiz kitaplar, bazıları ise laf kalabalığı.
Benim öğrenmek istediğim bunun zaman ayırmaya değecek bir kitap olup olmadığıdır.
bu boğa iyiymiş ..
![]()
saatlik bir gostergem sat konumuna gecti 15:00 da belli olacak bu barda gunun en yuksegını gorup dusmemız gerekıyor bu gostergeye gore
Konu oğuzt tarafından (09.02.09 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Motor su kaynatacak böyle giderse lastikler aşınmaya devam ediyor. Bu arada EFG uzunalrı tabana yayıyor.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
boğa varda koşmuyooo öyle bakıyo ayı bekliyo gelirse kovalayacak
1.2960 eurusd longlar kapanır..aşağıdan mutlaka yerine konmak niyetiyle beklenir (nalet olsun programlanan ama iptal edilen toplantılara..topnatı deyu deyu USDYTL şortlarımıza ucuza vermişiz...HEXA duyuyınmu benii
Konu Astatin tarafından (09.02.09 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir.
DAX endeksi sıkışıyor bir tarafa kıracak
Konu bonnie tarafından (09.02.09 Saat 15:22 ) değiştirilmiştir.
Yeni idim kardeşiniz oldum
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri