Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
sn. SEREN, sn.BABO.. çok sessizsiniz.. biraz piyasa yorumu alabilir miyiz sizlerden..
Tebrik ederim , ciddi takip etmişsiniz. Bugün ve yarın (yarının bir kısmı yada tamamı) trend içinde düzeltme günü olarak duruyor.Sonrasında trend yönünde devam bekliyorum. (yani yukarı yönlü)
Dolunay grafiğini verdiğimde trend yönü belli değildi (aşağı umuyordum ancak yukarı yönlü oldu). Ancak sanırım şimdi belli. O yüzden düşüşün başlaması değil, yükselişin tepkisini beklemek daha dogru.
Bol Kazançlar.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
09.02.2009 11:58:18 RAPOR-ŞUBAT VADELİ ENDEKS 30 TEKNİK ANALİZİ(ANADOLU YATIRIM)
Anadolu Yatırım (www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafından
Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
"VOB 30 ENDEKS ŞUBAT KONTRAT: Endeks açılışta 34.600 bugunun ilk
destek ve önemli noktasında tutundu ve ilerleyen saatler için hedef
nokta olarak verdiğimiz 35.200 noktasına kadar ulaştı.
Son tabloda beklentileri karşılayan endeksin bugun ilerleyen
saatlerde 35.500 35.600 seviyesine ulaşması beklenebilir. Güçlü duran
endekste 34.975 şimdilik önemli destek olarak gözükmekte, ilerleyen 1
saatler içinde bu nokta üzerinde kalması veya 35.200 tekrar denemesi
ile gun içinde 35.500-600 seviyesi ikinci adım olmaya devamedecektir."
Konu VOBiX tarafından (09.02.09 Saat 13:02 ) değiştirilmiştir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ralli ralli rallii...![]()
Tüm SHORT poisyonlar ölümü tadacaktır![]()
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri