Neee ? 5 dklıklarda OBO mu
Ne OBOsu kardeşim sabah sabah? Ne güzel pati çekiyoruz işte![]()
Neee ? 5 dklıklarda OBO mu
Ne OBOsu kardeşim sabah sabah? Ne güzel pati çekiyoruz işte![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Sistem LONG-TUT devam ediyor. Vadelide 61.8% düzeltme seviyesi 35.350de o nedenle biraz kasıyorlar sanırım.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Soru : Rampada pati çeken araca ne olur?
Cevap : Kürşat Tüzmen gelmezse gerisin geriye gider.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
citi 2000 kısa oldu acaba 34900 kademesini verir mi
Sn. Sazan,
Bugün Dolunay günü. Bu dolunayda trendin tam ortasinda olacaktik yanlis anlamadiysam. Bu durumda yükselisin devamini mi beklemek lazim?
Tesekkürler...
catiiii kısalarla devam mı yoksa al-sata mı girdin ben gibi..![]()
Jelibon Gold ile ilgili öngörülerini bekliyoruz foruma pek uğramıyorsunAltın bugün gevşeme sinyalleri veriyor. Astatincim sarumanı fazla kışkırtma yazık kalbi var ihtiyarın
Dolar kısaları ne zaman kapatacaksın haber ver lütfen
![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
herkese merhabalar. bol kazançlar dilerim.
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri