yorum yazmayali hemen hemen 1.5 ay oldu keza cok nadir okuyabildim yazilanlari
yorum yazalim bari
haftasonuna short girdim
imkb kapanisinda hmen hemen 1.8 prim vardi dowda su an icin 2.65 primle devam ediyor
shortlar icin sikintili bir durum ancak
dow oylamayi satin aliyor,hemde yeterliligi tartisilan bir paketin oylamasinin kabulu ihtimalini satin aliyorya oylama sonrasi?
sonrasimi?cok basit kafadan 7600 olacak bekleyelim gorelim bakalim bu hafta yorum yazmak icin vaktim olacak insallah
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Ptesi için bir sıkıntı yok sonrasına sistem ne derse onu uygulayacağız.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Bi 35500 sevdamız vardı bu sefer görmeden dönmez gibi, bence kırıp bir 37 lere yol alcaz kısa kollamak için çok ta ecele etmeye gelmez ,en azından şubat vade de kısadan ekmek yedirmeyecekler...............gibime geliyor
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
sen erken mi kapattın longları kankiş
dow da mercidabik meydan muharebesi gidiyor.ölümcül yara alan kudurmuş boğalar kan kaybediyor.
ben veriye gore poz almiyorum harekete gore aliyorum.
ama anlamak icin veya anlayan varsa anlatmasi icin yaziyorum. 16 subat paketi falan tamam ama neden DOW veriye kadar stabil kaldida dunyanin en kotu verisine bu kadar iyi tepki verdi.
Bu cok ilginc konu bunun tartisilmasi lazim.
yoksa bir cok kisi bu veri olayina yine takilacak.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
astatın altın ıçın ne duşunuyorsun
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri