arkadaşlar son ekleyen kişiye alıntı yapıp eklerseniz herkes gözükür...
yoksa olmaz...
reklamsız olsun lütfen............
Konu mbm tarafından (06.02.09 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Selçuklu sevinmeye başla hemen, kısacı kalmamış yauuv![]()
teo, mbm, vobtrader, emrehan, cırcır, juliano
selçuklu, enorton, bull market, oğuzt, BORSACIOZGUR, dream
Konu VOBiX tarafından (06.02.09 Saat 18:29 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
34900 den extra short,ortalamayı yukarı çekmek için.bi taraftan da duaya başladım dow için.
selçuklu gözükmüyo kısada vobix
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Hexen abim sayın doru ğun gönderdiği 60 gıraf ile sizin gönderdiğiniz 15 dk lık gırafda desdek ve dirençler farklı yerlerde acaba hangi gırafı bakalım .Bu gıraf üzerine sizde yorum yapmıştınız benim kafam iyice karıştı su an hangi gırafı bakmalıyız
bu sorum sadece size değil bu işin uzmanı arkadaşlardanda yardım bekliyorum
Kolay gelsin
teo, mbm, vobtrader, emrehan, cırcır, juliano,gacırt
selçuklu, enorton, bull market, oğuzt, BORSACIOZGUR
Düzelttim dreami de ekledim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri