34.4 altı stop loss olmak kaydıyla, 34.575'den long pozisyon açtım. Hemen her gece pos taşımama ragmen bu gece korkutucu. Sadece sembolik pozisyonla geceye girmeyi düşünüyorum.
Bol kazançlar.
34.4 altı stop loss olmak kaydıyla, 34.575'den long pozisyon açtım. Hemen her gece pos taşımama ragmen bu gece korkutucu. Sadece sembolik pozisyonla geceye girmeyi düşünüyorum.
Bol kazançlar.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
''değirmende doğan fare ,gök gürlemesinden korkmaz''..bu misal..en fazla gap yer otururuz.ama sistem geceye flat diyorsa o başka..
Hayal kırıklığına uğradım.. Ben sadece benim mesajlarıma oluyor sanıyordum.. Ne bileyim, mersi, herkesten önce görmek istiyor olabilir mesajlarımıveya Hell-im tehlikeli olarak mimlediyse o kontrol etmek istiyordur falan diye düşünmüştüm..Ama sonra ikinci ihtimali eledim.. Catedral in mesajlarını tehlikeli bulmuyorlarsa benimkini niye bulsunlardı
...
Şaka bir yana, ortada kontrolsuz bir durum var ve Hellim onca iş arasında böyle basit bir mevzuyla uğraşmamak için "idarelik" yanıt veriyor bence..Neden öyle düşünüyorum; Çünkü bu yönlendirme işi her mesajda olmuyor, kafasına göre...![]()
34600 longlarla vedalaştım. Hafta sonu flat. Herkese iyi tatiller.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
şimdilik zarar diz boyu,ama mücadelem bitmedi henüz.hedefler büyük olunca riski göze almak lazım.
Valla ben formasyon falan bilmiyorum ne zamandır, bıçağa yumrukda atıyorum kafadadiğer kısmına istinaden yukarı gitmek isteyen bir vob olacaktır.. bu sebepten, bu hareketin üst bandında böyle saçma sapan veri karşılayıp 200 puanda git gel yapan piyasaya gülüyorum..
Be hey kefere, işte böyle sistemin içine .dilir.. çek yukarı bakayım,,, çek çek çek![]()
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri