Veri kötü gelmesine rağmen piyasalar yükseldi????????????
Bi yaşıma daha girdim????????????
Şaşkınım....
Veri kötü gelmesine rağmen piyasalar yükseldi????????????
Bi yaşıma daha girdim????????????
Şaşkınım....
BAC future +%10u geçti. C %6 civarı artı.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bu veri kötu degl mı anlamadm ben..nıe yukselıorz yine..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Evet evet veriler kötü ama piyasa olumlu algıladı(yada olumlu algılar gibi yaptı)
İlginç....
Burnuma pis kokular geliyor.
Ben uzunlarla vedalaştım.
Alan hayrını görsün.
Herkese bol kazançlar...
veri,haber hikaye !..babaların pozisyonu ne isterse o olur..
Kısa için acele edilememeli. Günlükdeki görüntü, 37600 ü bile olanaklı gösteriyor..Oboma paketleri bir anda buhar edebilir kısaları..
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bu fiatlarda vob duramaz..yukarı gitmesi şart...aksi takdirde satış gelir............
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sadece benim mesajlarım mı yönlendiriliyor...sn..moderatörler.......
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri