uzunlar niye kapanıyoki anlamıyorum......
devam ben......
bakalım başka süprizler varmı.....
fdow satta ama uyumsuz..kanımca teper yukarı
uzunlar niye kapanıyoki anlamıyorum......
devam ben......
bakalım başka süprizler varmı.....
fdow satta ama uyumsuz..kanımca teper yukarı
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
buyrun helva yiyin ...
ü .. iyi adamdım ben ya....yazık oldu bana ..
![]()
34175 LONGLAR FLAT...
Dolar çok düştü. ... Dolarda uzuna geçicem şimdi.. 3 kere aynen bu hareketle kazandım. Bakalım 4. olacak mı..
Günaydın arkadaşlar, Astatin hergün aynı sorular seni bıktırdı kusura bakmaDolar bugün en fazla kaça düşer ve en fazla kaça yükselebilir? Altın ons şimdi 914 dün olduğu gibi tırmanabilir mi tekrar? Çok kısa cevap
![]()
Konu hexa tarafından (06.02.09 Saat 11:01 ) değiştirilmiştir.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
sisteme 34150 den long geldi...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri