33925.....pozisyonlar kapatılmıştır......
33925.....pozisyonlar kapatılmıştır......
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
stopaj bu sabah yatmış....forum saati kendi kendine neden değişiyor..daha dün düzelttim..bugün yine değişmiş..
bu paket davası ile mal devri yapacaklar... hayatta long poz almam..
ancak kısaları kapatıp daha yukarıdan kısa yapmak için beklemeye geçerim..
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
açılışta 33900 lerden satan shortçular biraz erken davrandı..
çünkü tam tersi açılışta biraz daha aldım.
py vermeleri için açılıştan yarım saat sonra biraz daha mutlaka yukarı çekiyorlar.
çektiler..
bana gore py bugunu ekside kapayacak olsa bile en azindan 34.400 lere yakin bir yerleri gosterir vadelide...sonucta kendine marj yaratmasi gerek....kac gundur kasip oralara kadar cikariyor endeksi bugun mu yapmayacak...
elimde patlayan kısalarla devam, sl yok.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
34200 den longlarımı flat yaparım
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri