uyumsuzluktan tepecegi kesindide..kapanış nasıl olur muamma...
bu tepme ihtimaline uzun girdik bakalım....amayüzde eksi 5 kapasada şaşırmam....
uyumsuzluktan tepecegi kesindide..kapanış nasıl olur muamma...
bu tepme ihtimaline uzun girdik bakalım....amayüzde eksi 5 kapasada şaşırmam....
Konu mbm tarafından (05.02.09 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bugün stres yaptı piyasa bize, seans kapanınca bakıyorumda forumcek zembereğimiz boşaldı, Allah sonumuzu hayır etsin, sağlığımızı kaybetmeyelimde... herkese iyi akşamlar, saygılar..
.. Dow düşmesine ragmen piyasaya vermediler , tuttular. Bi çok kişinin altlardaki alışları gelmedi.
Bence KY mantığı....Vob 33100 leri görseydi bak nasıl herkes LONG oluyordu...
KY(kucuk yatırımcıların ) alışlarını iyileştirip almaya elleri gitmedi... Mec. Short kaldılar..
İşte bu da doğru BY oyunu...
Ben de ilerde BY olacağım)
cok erken mi tepti ne
yarın cenaze namazıma beklerim ... helva dağıtılacak... iyi akşamlar
iyide birden ne oldu buna
Sn Özgür tavsiyem sabah 9 15 beklemeniz peşin hüküm iyi değildir erken öten horoz hikayesi sinir oldum napıyım
Konu VOBiX tarafından (05.02.09 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
2,5 aylık 7850 desteğinden yukarı döndü kardeşim..
Çok kötü bi haber bekliyorlardı. .. Oyle bi haber gelmedi.
( Önümüzdeki 3 hafta öyle çok kötü bir batış beklentisi yok. Aksine iyi paket beklentisi var..
Eee biz de napalım desteği kıracağımıza kösteği kıralım, 8300 e kadar yavaaaş yavaş dalgalandıralım dediler.
Şöyle düşünüyorum 7850 nin kırılması satış rakamları ile değil.. Ya general motors nalları dikecek ya da bikaç banka daha batacak öyle olabilir.
( Yine tekrarlıyorum DOW bu kadar uzun zamanlı aşağı kıramadığı bir desteğin tam üzerindeyken nasıl kısa kaldınız anlamadım..şaşırdım Herşey sistem değil. )
Bi kaç haftadır dolarda oynayan endekse el sürmeyen ben bile bişey bilmezken endeks kont alıp 3/2 uzuna geçip deneyeyim dedim..
.
Konu BORSACIOZGUR tarafından (05.02.09 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir.
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri